torstai 1. lokakuuta 2015

Syövän antineoplastonhoito

Syöpähoidon uusi rintama: geeneihin kohdistuva hoito
Olen esittänyt joitakin kiehtovia tutkimuksia mahdollisista syöpähoidoista kaikilta maailman kulmilta, mutta kaikkein lupaavimpiin kuuluva hoito tulee teksasilaiselta lääkäriltä Houstonista. Sen nimi on antineoplastonhoito ja vaikka nimi kuulostaakin tieteisromaanilta, tämä mullistava menetelmä todellakin toimii yhdessä kehon synnynnäisen biokemiallisen puolustusmekanismin kanssa muuttamalla syöpäsolut toimimaan normaalisti.
Tämän ällistyttävän löydön jälkeen tohtori Stanislaw Burzynski on hoitanut syöpäpotilaita onnistuneesti Houstonin klinikallaan viimeiset 30 vuotta tarvitsematta apua FDA:lta tai lääketeollisuudelta. Todellisuudessa nämä molemmat ovat käyttäneet kuluneet 30 vuotta yrityksiin estää tämän uskomattoman hoidon hyväksymisen. Monista esteistä huolimatta, jotka tohtori Burzynski on matkan varrella kokenut, tämä turvallinen ja myrkytön syöpähoito on tarjolla antamassa uutta toivoa syöpäpotilaille kaikkialla.

“Syöpähoito on kehossa itsessään
Antineoplastonit ovat todellisuudessa lyhyitä aminohappo- eli proteiiniketjuja, jotka on johdettu kahdesta tai useammasta aminohaposta. Burzynskin mukaan nämä peptidit toimivat molekyylikytkiminä, jotka sammuttavat syöpäsoluissa olevat elintoiminnot ja pakottavat ne kuolemaan ohjelmoidun solukuoleman kautta eli tekemään itsemurhan.
Päinvastoin kuin kemoterapia ja sädehoito, jotka tuhoavat kaikki solut, hyvät ja huonot, antineoplastonit kohdistuvat vain syöpäsoluihin ja jättävät terveet solut rauhaan.
“Tietomme syövästä tänään on melko erilainen kuin muutamia vuosia sitten”, sanoo tohtori Burzynski. “Aivan alusta alkaen käsitykseni oli, että ne käynnistävät syövän vastaiset geenit, jotka tunnetaan kasvaimia tukahduttavina geeneinä ja sammuttavat onkogeenit. Silloin oivalsin, että syöpä on geneettinen sairaus.”
Myöhemmin tohtori Burzynski totesi, että antineoplastonit voitiin jakaa kahteen ryhmään: niihin, joilla on laajaspektrinen toiminta syöpää vastaan ja niihin, jotka vaikuttavat tiettyihin syöpätyyppeihin.”(2)

FDA:n tiesulkuja
Vaikka tohtori Burzynskin uskomaton antineoplastonlöytö tapahtui jo yli 30 vuotta sitten, hoidon kliiniset tutkimukset alkoivat vasta 1995, eikä ole yllättävää, että FDA:lla ja lääketeollisuudella oli suuri osuus tunnustamisen ja hyväksymisen hidastamisessa vuosien ajan. Tohtori Burzynski kertoi itse seuraavaa:
“He tekivät kaiken mahdollisen estääkseen minua ja yrittivät saada minut elinkautiseen vankeuteen. Yhtenä syynä tähän oli se, että jotkut ihmiset, jotka tekivät päätöksiä hoidoistamme, olivat lääkeyhtiöiden palveluksessa. He yrittivät varastaa mitä meillä oli. Hallitus lääkeyhtiöiden kanssa yritti yksinkertaisesti varastaa patenttini... ja tässä ei ole mitään salaisuutta. Paljon vääryyksiä tehneet FDA:n kaverit eivät enää ole töissä siellä. Lääkeyhtiö, joka yritti varastaa keksintöni ja patenttini, teki konkurssin ja jotkut vakuutusyhtiöistä joutuivat vaikeuksiin. Näin ollen selvisimme melko hyvin erittäin vaikeissa olosuhteissa.”(2)
Tohtori Burzynski kohtasi vastustusta myös lääkärikollegojensa taholta, joita hänen keksintönsä uhkasi. Vaikka jotkut heistä onnittelivat häntä hänen työstään, “toiset ilmiantoivat minut Teksasin lääkehallinnolle sanoen, että käytin lääkettä, jota ei ollut suositeltu tämän tyyppiseen syöpään, vaikka potilas vastasi hyvin hoitoon. Kaikin tavoin kohtasin paljon vastustusta. Lopulta minut haastettiin oikeuteen ja minä nostin syytteen Yhdysvaltoja vastaan ja voitin... Kohtaan edelleen paljon vastustusta hallituksen taholta, mutta heidän on pakko tehdä yhteistyötä kanssani yleisen mielipiteen painostuksesta.”
FDA:n vastustuksesta ja tiettyjen lääkeyhtiöiden uhkauksista huolimatta, tohtori Burzynskin klinikassa tehdään nykyään FDA:n johdolla kliinisiä tutkimuksia, jotka ovat päässeet jo 3. eli viimeiseen vaiheeseen ennen Yhdysvaltain hallituksen hyväksymistä. Itse asiassa neljä Burzynskin kehittämistä antineoplastoneihin perustuvista lääkkeistä on viimeisessä hyväksymisprosessivaiheessa ja kaksi on jo hyväksytty käytettäväksi muissa sairauksissa ja niitä saa reseptillä Yhdysvalloissa nimellä fenyylibutyraatti ja fenyyliasetaatti.(3)

Yksilöllinen lähestymistapa: hoitoa juuri sinun syöpääsi
Tohtori Burzynskin mukaan syöpähoidon tavoite on hoitaa sairautta, joka on johtunut geenimuutoksista päivittäisessä elämässä. Kuinka he hoitavat näitä muutoksia? Järkyttämällä noin sadan geenin (noin 2400 geenistä) verkostoa, jotka liittyvät tyypilliseen syöpätapaukseen. Tämä on antineoplastonien toiminta pähkinänkuoressa ja yksilöllinen hoito, jota nykyään käytetään Burzynskin klinikalla.
Tällä hetkellä täydellistä antineoplastonhoitoa on tarjolla vain suonensisäisesti potilaille, jotka hyväksytään johonkin FDA:n kliinisiin hoitokokeisiin. Tämän kirjan mennessä painoon meneillään on 17 avointa kliinistä tutkimusta antineoplastoneista, jotka käsittävät suuren määrän lasten ja aikuisten syöpätyyppejä. FDA johtaa ja valvoo näitä tutkimuksia.
Jos sinua ei kelpuuteta osallistumaan kliiniseen kokeeseen, voit silti valita henkilökohtaisen hoidon, joka sisältää antineoplastonhoidon fenyylibutyraatti- ja fenyyliacetaattitableteilla suun kautta. Hoitoon yhdistetään yksi tai useampia geeneihin kohdistuvia lääkkeitä, jotka tehoavat 2-14 geeniin. Saat erityisen testauksen, jolla määritellään, mitkä lääkkeet sopivat sinulle parhaiten. Tämä yhdistelmä plus asiaankuuluvat ravintolisät ja ruokavalio tarjoavat sinulle laajaspektrisen hoidon. Sitten lisätään 2-3 voimakasta lääkettä, jotka jouduttavat kasvainten poistamista.
Tällainen yksilöllinen lähestymistapa on lähes ennenkuulumaton perinteisissä syöpähoidoissa, joissa lääkärit hoitavat vain syöpääsi, ei SINUA - ja hoitavat jokaista tietyn tyyppistä syöpää samalla tavalla. Tuskin tarvitsee mainita, että antineoplastoneiden sivuvaikutukset ovat hyvin hallittavissa, jos niitä esiintyy. Jotkut ihmiset ovat hieman janoisempia, toiset saavat ihottumia, joita ei voi verrata kemoterapian ja sädehoidon sivuvaikutuksiin!.
Burzynskin mukaan “geeneihin kohdistuvat lääkkeet, jotka on valittu geneettisellä testauksella ja joita käytetään kombinaationa, tuottavat kokonaistuloksen, joka perustuu kaikkien lääkkeiden synergeettisiin vaikutuksiin. Kalliiden geeneihin kohdistuvien lääkkeiden summittainen käyttö yksilöimättä oikeita hoitokandidaatteja maksaa lukemattomia ihmishenkiä, ja miljoonia dollareita käytetään turhaan lääkkeisiin, jotka voisivat auttaa muita potilaita, jotka ovat hyviä ehdokkaita.”
Toisin sanoen oikeat lääkkeet syöpägeenien tuhoamiseen ovat jo olemassa, jos onkologit vain oppisivat käyttämään niitä oikein.
Kahdesta hoitomuodosta (suun kautta ja suonensisäisesti) tohtori Burzynski käyttää mieluummin suonensisäisesti annettavia antineoplastoneita geeneihin kohdistuvana hoitona, mutta hän valittaa, että “nykyisen asiantilan vallitessa elämme omituista aikaa, kun lääketieteemme muistuttaa enemmän totalitääristä lääketiedettä. Näin ollen byrokraatit paljolti määräävät potilaista.”(2) Joten useimmiten käytetään suun kautta tapahtuvaa menetelmää.

Hyvä geeneillesi sopiva ravinto
Nykyään Burzynskin klinikka tarjoaa vaihtoehtoisia hoitoja yli 50 erilaiseen syöpätyyppiin. Näitä ovat paksusuoli-, keuhko-, rinta-, eturauhas-, pään- ja kaulan-, munasarja-, haima-, ruokatorvi-, maksa-, munuais-, rakko- ja aivosyöpä, pahanlaatuinen melanooma, lymfooma ja monia muita. Antineoplastonien ja geeneihin kohdistuvien lääkkeiden lisäksi Burzynskin klinikalla on ravintoasiantuntijoita, jotka suosittavat erityisiä ruokavalioita yksilöllisten ja geneettisten tarpeiden mukaan.
Burzynskin työryhmä suosittaa myös ravintolisiä kuten kurkumiini, jotka pitävät kasvaimia tukahduttavien geenien toiminnan normaalina. Tohtori Burzynski uskoo, että “tulevaisuudessa ruokavalio ja ravintolisät pitäisi myös valita yksilöllisesti aloittamalla potilaan geenitoiminnan seulonnalla ja suunnitella oikea ohjelma potilasta varten... tehtävämme on ehkäistä näitä geenejä ruokavaliolla ja oikeilla ravintolisillä ennen syövän puhkeamista.”

Parantavatko antineoplastonit syövän?
Kuten aikaisemmin olen kertonut, jonkin hoidon nimittäminen syövän parannuskeinoksi on lähes mahdoton uroteko, koska sana “syöpä” on kuin sateenvarjo, joka pitää allaan monia sairauslajeja. Mutta monille potilaille antineoplastonhoito ja yksilöity hoito saattavat sisältää avaimen täydelliseen toipumiseen.
Parhaimmat onnistumiset antineoplastoneilla ovat tapahtuneet yleisimmissä lasten aivokasvaintyypeissä (astrosytoomat), joiden epäonnistumisaste on vain seitsemän prosenttia. Tämä merkitsee, että 93 prosenttia tätä syöpätyyppiä sairastavista vastaa hyvin antineoplastonhoitoon. 60-70 prosenttia näistä potilaista pääsee kokonaan eroon kasvaimistaan tai ainakin niiden koko kutistuu yli 50 prosenttia.
Myös rintasyövän vaste on 60 prosenttia. Eturauhassyövässä onnistumisaste on huikeat 91 prosenttia. Nämä ovat uskomattomia tilastoja, mutta on tärkeää muistaa, että he voivat antaa vain likimääräistä tietoa, koska jokaista potilasta on hoidettava yksilöllisesti.

Syöpähoidon tulevaisuus
Antineoplastonhoitoa on ollut olemassa yli 30 vuotta ja valtavan tieteellisen näytön lisäksi on satoja ja taas satoja todellisia ihmisiä, jotka ovat hengissä ja terveenä tänään kertomassa täällä onnistumis- ja toipumistarinoitaan tohtori Burzynskin loistavan keksinnön ansiosta. Antineoplastoneita juhlivat tänään “ihmiset, jotka ovat olleet vapaina syövästä 10, 20 ja 30 vuotta... Edelleenkin on potilaita, joita emme voi auttaa, mutta suuri määrä heistä voi päästä eroon syövästään ja se voi tapahtua nyt.”
On hämmästyttävää, että tohtori Burzynski on kyennyt toimimaan järjestelmässä huolimatta mahdottomista olosuhteista, jotka kerran olivat häntä vastaan, ja FDA:n hyväksyminen on vain askelen päässä. Koska suuri osa syövän tulevaisuudesta on geneettisellä tasolla, antineoplastoneilla on ehdottomasti etumatka ja ne voivat tulevaisuudessa jättää perinteiset hoidot kuten kemoterapian tien sivuun.
Tohtori Burzynskin mukaan perinteiset syöpähoidot ovat “vanhentuneita”. “Säteilyhoito on yli sata vuotta vanha. Se keksittiin, kun tietämys syövästä oli lapsen kengissä. Kemoterapia otettiin käyttöön 60 vuotta sitten. Siksi voimme verrata näitä hoitoja lääketieteen keskiaikaan ja molemmat katoavat seuraavan kymmenen vuoden kuluessa.”
Jos Burzynskin saavuttamat hämmästyttävät tulokset ovat merkki tämän suuntaisesta kehityksestä, hän saattaa hyvinkin olla oikeassa.
Jos olet kiinnostunut saamaan antineoplastonhoitoa eli tohtori Burzynskin yksilöllisesti mitoitettua syöpähoitoa, ota yhteys Burzynskin klinikan infonumeroon (800)714-7181. Syöpäinfossa asiantuntija auttaa arvioimaan, onko hoito sinulle oikea ja kuinka sinun tulisi edetä. Yleistietoa saa käymällä websivulla www.burzynskiclinic.com.
Tohtori Burzynskinstä ja antineoplastonhoidosta on myös kaksi mahtavaa kirjaa, joiden lukemista ehkä haluat harkita: Galileo's Lawyer (Richard A. Jaffe) ja The Burzynski Breakthrough (Thomas D. Elias).

Suomennos Jussi Yli-Panula
lootuskirja@kolumbus.fi

Lähde: Tomorrow’s Cancer Cures Today
25 secret therapies from around the world
(Allan Spreen, M.D.)

 
Hyödyllisiä nettisivuja

Dr. Burzynski’s cancer clinic: www.cancermed.com
Burzynski Research Institute: www.burzynski.com
Documentary film: www.burzynskimovie.com

Contact Information
Stanislaw Burzynski, MD, PhD
Burzynski Clinic 9432, Katy Freeway Houston, Texas 77055
Phone: 713.335.5697, Toll-Free: 800.714.7181, Fax: 713.935.0649

Scheduling & Information (USA):
info@burzynskiclinic.com
International Patients (outside USA): patients.int@burzynskiclinic.com
Marketing and Public Relations: marketing@burzynskiclinic.com 
Cancer Information Specialist: 800.714.7181, International Callers: +1.713.335.5697
***
FDA:n ja Liittovaltion Burzynskiin kohdistama vaino kesti 14 vuotta. DVD (1 t 48 min) näistä oikeudenkäynneistä on katsottavissa www.burzynskimovie.com
Burzynski-DVD on tilattavissa lootuskirja@kolumbus.fi 8 euron omakustannushintaan (suomentaja).
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti