lauantai 3. lokakuuta 2015

Cesim syöpähoitona

Happoja sammuttava yhdistelmä, joka auttaa verta karkottamaan syövän
Kuvittele, että olisi olemassa niin tehokas syöpähoito, että se voisi saada koomassa olevan potilaan tulemaan tajuihinsa muutamassa päivässä ja sen hankkiminen maksaisi vain 70 dollaria. Tällainen ihme on nimittäin ollut olemassa jo vuodesta 1930, kun tohtori Hans Nieper ryhtyi käyttämään cesiumkloridia potilaittensa hoidossa Saksassa. Tohtori Keith Brewer oli kuitenkin se, joka vei tämän hoidon seuraavalle tasolle yhdistämällä siihen dimetyylisulfoksidi-nimisen kemikaalin (DMSO).
Cesium on luonnon emäksisin metalli ja kun siihen yhdistetään DMSO, se hakeutuu suoraan syöpäsoluihin lopettaen syövän leviämisen kutistaen kasvaimia viikoissa ja estäen syöpäkivun 24-48 tunnissa.
Monet vaihtoehtohoitoja käyttävät tarjoavat sitä yhtenä tehokkaammista hoidoista luu- ja aivosyöpiin ja myös muihin nopeasti kasvaviin syöpiin. Lukekaa edelleen saadaksenne tietää lisää tästä uskomattomasta syöpähoitoyhdistelmästä...

Salaisuus on vedessä
Perinteisellä lääketieteellä on paljon oppimista maailman kansoilta, joita länsimainen sivilisaatio ei ole koskettanut. Nämä kansat ovat osanneet säilyttää elämää sykkivän hyvinvoinnin ja terveyden. Monet näistä kansoista ovat ylpeitä siitä, että syövän esiintyminen on hyvin vähäistä. Ei ole sattuma, että heidän elinympäristössään on runsaasti emäksisiä kivennäisiä vedessä. Esimerkiksi Hopi-intiaanien vesi sisältää rubidiumia ja kaliumia ja Pohjois-Pakistanin Hunzien vedessä on runsaasti kaliumia. Nimenomaan tämä suuri kivennäispitoisuus pitää heidän verensä emäksisenä. Tällaisessa sisäisessä ympäristössä syöpä pysyy loitolla.
Käsite emäksisestä syöpähoidosta kehitettiin noin vuonna 1900. Vaikka hoito toimi melko hyvin, se unohdettiin, kun vain muutamat ammatinharjoittajat olivat halukkaita kohtaamaan lääkäri-instituution vastustuksen heitä kohtaan. Mutta eräs rohkea saksalainen tohtori Hans Nieper uskoi vahvasti emäksiseen aineeseen kuten cesiumkloridi. Itse asiassa praktiikassaan Hannoverissa tohtori Nieper käytti tätä terapiaa hoitaessaan satoja syöpäpotilaita, joukossa monia kuuluisuuksia, johtajia ja jopa Yhdysvaltain presidentti.(1)
Tohtori Nieper totesi, että kun cesiumia tulee syöpäsoluihin, niiden pH kohoaan ja syöpäsolut kuolevat. Sitten keho poistaa ne.
Cesiumkloridi hakeutuu valikoivasti syöpään käyttäen hyväksi useimpien kasvaintyyppien solujen paljon suurempaa glukoositarvetta verrattuna normaaleihin soluihin. Saadakseen enemmän glukoosia syöpäsoluihin, soluseinämien natrium-kalium (Na-K) -pumppujen pitää käydä 20 kertaa normaalia nopeammin, jotta natriumia tulee enemmän ulos ja vastaavasti kaliumia menee enemmän sisään. Koska cesium toimii kuten kalium, Na-K -pumppu tuo sitä soluihin paljon. Mutta heti, kun cesium on solussa, se ei pääse ulos, koska se sulkee väylät, joiden kautta kalium poistuu. Tämä cesiumin kasautuminen tappaa sitten syöpäsolun.
DMSO:n lisääminen mahdollistaa cesiumkloridin hakeutumisen syöpäsoluihin vieläkin tehokkaammin, koska se on aine, joka tunnetaan superliuotteena. DMSO:lla on kyky tunkeutua joka ainoaan kehon soluun ja kaikki, mitä DMSO:n kanssa toimitetaan, tahtoo sitoutua DMSO:hon ja joutuu sen mukana
solujen sisään, mikä edelleen tehostaa hoitoa.(3)

Kuinka Syöpäyhdistys hukkasi pallon tässä syövän läpimurrossa
Tohtori H.E. Sartori suositti yhden tärkeimmistä cesiumkloriditutkimuksista. Hän aloitti tutkimuksensa huhtikuussa 1981 (Life Sciences Universal Medical Clinics, Rockville). Hänen koehenkilöinään oli 50 potilasta, joilla oli laajalle levinneitä kasvaimia. Ne edustivat useita eri syöpiä muun muassa rinta-, paksusuoli-, eturauhas-, haima-, keuhko- ja maksasyöpiä. 47:lle näistä 50 potilaasta oli jo tehty joko leikkaus, säteilytetty tai annettu useita kemoterapiakuureja ennen cesium-hoitoa.

Cesiumkloridihoidon jälkeen noin 50 % potilaista säilyi hengissä, muun muassa ne kolme potilasta, jotka olivat koomassa, kun hoito aloitettiin. Kaikilta potilailta katosivat myös kivut 1-3 päivässä cesium-hoidon aloittamisesta. 13 potilasta kuoli kahden ensimmäisen viikon kuluessa. Ruumiinavaustulosten mukaan kasvainten koko oli kuitenkin pienentynyt kaikilla.(4)
Myös Amerikan syöpäyhdistys on tehnyt johtopäätöksen, että “vuonna 1980 useilla kasvainlajeilla suoritettujen kokeellisten tutkimusten mukaan cesiumkloridin käyttö pienensi kasvaimia ja vähensi kuolleisuutta hiirillä, joilla oli sarkooma- tai rintasyöpäkasvaimia.”(5) Edelleen he totesivat “että tuoreet tutkimukset rotilla ovat osoittaneet, että DMSO saattaa ansaita lisätutkimuksia lääkkeiden kuljettajana. Tätä DMSO:n ominaisuutta käytetään parantamaan joidenkin kemoterapia-aineiden tehoa rakkosyövän hoidossa. Vuoden 1988 jälkeen suoritetuissa eläinkokeissa on todettu, että DMSO:n lisääminen joihinkin kemoterapialääkkeisiin auttoi niitä imeytymään rakkoon paremmin. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että DMSO:lla näyttää olevan vaikutusta kivun, turvotuksen ja tulehduksen vähentämiseen ja sillä on muutamia muitakin ominaisuuksia, jotka saattavat tehdä siitä hyödyllisen tiettyjen sairaustilojen hoidossa.”(3)

Tämä Amerikan syöpäyhdistyksen paljastus mielestäni merkitsee, että joku siellä on tosi pahasti “hukannut pallon”, kuten sanotaan. Että tällainen hoito, joka eittämättä on tehokas eläinkokeissa ilman vakavia sivuvaikutuksia, on ollut perinteisen lääketieteen tiedossa näin monta vuosikymmentä ja sitten jätetty sivuun, vaikuttaa minusta vakavalta laiminlyönniltä (tai pahemmalta). Mutta nyt menen asian sivuun...

Cesiumkloridi- ja DMSO-ohjelma
Jos päätät kokeilla cesiumkloridin ja DMSO:n yhdistemää, voit käyttää sitä ulkoisesti tai ottaa sisäisesti. Ohjelman voi hoitaa itse, mutta ehdotan, että teet sen kokeneen ammatti-ihmisen opastuksella.
Jos kaksikkoa käytetään ulkoisesti, sitä voidaan levittää suihkupullosta iholle paikallisesti (esimerkiksi vatsalle). Sinun tulisi kuitenkin tietää, että DMSO on rikkiperustainen ja siinä on pistävä rikin haju, jonka tuntee selvästi eikä ole kovin miellyttävä.(3)
Cesiumkloridia saa myös ravintolisänä pillereinä erisuuruisina annoksina. Muista kuitenkin, että korkean pH:n ruokavalion yhteydessä cesiumkloridi voi aiheuttaa kaliumin puutosta, joten kuurin aikana on välttämätöntä saada runsaasti kaliumia (ruoasta ja ravintolisistä).
Cesiumkloridin annossuositus on 1-6 g/päivässä. Useimmat potilaat ottavat 3 g päivässä aina ruoan yhteydessä. Alla on yksi versio cesiumkloridiohjelmasta, mutta neuvottele aina kokeneen ammattilaisen kanssa ennen aloittamista!

  • Aamiainen: Cesiumkloridi (1000 mg), C-vitamiini (1000 mg), sinkki (25-30 mg), yksi kaliumkapseli lääkärin määräämänä
  • Lounas: C-vitamiini (1000 mg)
  • Päivällinen: Cesiumkloridi (1000 mg), C-vitamiini (1000 mg)
  • Ennen nukkumaan menoa syötyäsi kaksi viipaletta leipää: Cesiumkloridi 1000 mg, C-vitamiinia (1000 mg)
Sivuvaikutuksia ja tärkeitä huomautuksia
Kuten edellä mainittiin sinun tarvitsee ottaa kaliumia ravintolisänä ruokavaliossasi parantamaan veren kaliumtasoa. Jos seerumin kalium on liian korkealla, seurauksena voi olla liian korkea kaliumtaso, joten varmista seerumin kaliumtaso kokeella parin viikon välein, jotta vältyt munuaisvaurioilta valittuasi tämän hoidon. Cesiumkloridi viipyy elimistössä pari kuukautta nauttimisen lopettamisenkin jälkeen, joten huolehdi, että jatkat kaliumtäydennystä pari kuukautta cesiumhoidon lopettamisen jälkeen.
Koska cesiumkloridi ja DMSO aiheuttavat niin monien syöpäsolujen kuoleman kerralla, elimistön kyky käsitellä ja poistaa tämän massiivisen solukuoleman aiheuttamat sivutuotteet saattavat aiheuttaa “puhdistusreaktion”, joka johtaa flunssan kaltaisiin oireisiin, kuten päänsärky, pahoinvointi ja ihottuma. Joillekin ihmisille Maarian ohdakkeesta voi olla paljon apua kuona-aineiden poistamisessa maksasta.
Harvinaisissa tapauksissa cesiumkapselit voivat aiheuttaa mahan tai ohutsuolen vuodon, jos kapselit sijoittuvat jomman kumman elimen seinämää vasten. Tästä syystä cesium on aina otettava ruoan kanssa. Itse käyttäisin cesiumin nestemäistä muotoa tämän ongelman välttämiseksi kokonaan.
Toinen tila, joka cesiumhoidossa tavataan, on selvä veren virtsahappotason kohoaminen. Se syynä on DNA:n irtoaminen kuolleista syöpäsoluista. DNA muuttuu aineenvaihdunnassa virtsahapoksi, jolla on taipumus heikentää munuaisten toimintaa, koska suuri määrä munuaistiehyissä esiintyvästä virtsahaposta voi muodostaa kiteitä, jotka tukkivat tiehyet. Tämä voidaan ehkäistä käyttämällä farmaseuttista lääkettä Xyloprim (allopurinol) ennen cesiumhoitoa ja sen jälkeen, jotta virtsahappoarvot eivät kohoa liian korkeiksi.
Minun on myös mainittava, että pienellä ihmismäärällä cesiumkloridi on liitetty kammion tiheälyöntisyyteen, nopeaan ja epäsäännölliseen sykkeeseen, joka voi johtaa äkilliseen sydänkuolemaan.(2)
Vielä yksi tärkeä huomautus aivosyöpäpotilaille: Aivosyöpä on vaikea pulma missä tahansa syöpähoidossa, perinteisessä tai vaihtoehtoisessa. Kun syöpäsolu syystä tai toisesta kuolee, se voi aiheuttaa tulehduksen aivoissa, mikä johtaa kouristuskohtaukseen. Näin ollen on vieläkin tärkeämpää, että pyydät asiantuntevaa hoitoalan ammattilaista tukemaan sinua tässä hoidossa.
Tämä tuntuu pitkältä varoitusluettelolta, mutta jos kiinnostut kokeilemaan cesiumkloridia, tarvitsemasi apu saattaa olla puhelun tai hiiren painalluksen päässä. Etsi ammattitukea www.essense-of-life.com tai (800)760-4947.
Cesiumkloridia ja DMSO:ta voi hankkia seuraavan linkin kautta: www.shopthewolfeclinic.com
Suomennos Jussi Yli-Panula
lootuskirjakolumbus.fi


Lähde: Tomorrow’s Cancer Cures Today, 25 secret therapies from around the world (Allan Spreen, M.D.


Viitteet


Dynamic Alkalinizing Duo: Cesium Chloride & DMSO
  1. http://www.cancer-coverup.com/brewer/printbrewerreport.htm
  2. http://alternativecancer.us/cesiumchloride.htm
  3. http://www.alternative-cancer-care.com/Cesium_Chloride.html
  4. http://www.newswithviews.com/Howenstine/james14.htm
  5. http://www.doaj.org/doaj?func=abstract&id=183432&toc=y


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti