tiistai 6. lokakuuta 2015

MSG:tä flunssarokotteessa

Flunssarokote nenäsuihkeena (AstraZeneca)
Vuosikausia hallitus on painostanut amerikkalaisia käärimään hihansa flunssapistosta varten.
Mutta tänä vuonna on yksi rokote, joka kätkee tappavan salaisuuden, jota sinun ei saisi tietää.
Sen nimi on FluMist Quadrivalent ja se on nenäsuihke aikuisille ja lapsille kaksivuotiaasta alkaen, jotka haluavat välttyä rokotusneulalta.
Mutta jokaisessa FluMist-rokoteannoksessa piilee tappava ainesosa, jonka FDA ja yksi maailman suurimmista lääkevalmistajista haluavat visusti salata. Tämä aine pääsee suoraan aivoihin aiheuttamaan vahinkoa, Alzheimerin tautia ja jopa kuoleman.

Kuolettava suihke
Kukaan meistä ei milloinkaan antaisi lääkärin suihkuttaa vaarallista aivomyrkkyä nenään, emmekä milloinkaan sallisi sitä lapsillemme tai lastenlapsillemme.
Mutta usko tai älä, tämä on juuri se, mitä FDA ja AstraZeneca pyytää sinua hyväksymään saadessasi FluMist-nenäsuihkeen.
Nimittäin jokainen FluMist-annos sisältää vaarallisen määrän natriumglutamaattia.
Kyllä, MSG:tä. Sitä samaa myrkyllistä lisäainetta, jota haluamme kaikin tavoin välttää supermarketissa.
Kun MSG:tä suihkutetaan hajuelimiin, se pääsee suoraan aivoihin.
Tämä on erityisen huono uutinen lapsille. Tutkimusten mukaan MSG voi todellisuudessa ylistimuloida lasten aivosoluja, kunnes niitä alkaa kuolla miljoonittain. Ja valtavirran lääketiede jakaa sitä jopa kaksivuotiaille lapsille!
Mutta uskokaa minua, FluMist-rokotteeseen sisältyvä MSG ei ole pikku juttu sinunkaan aivoillesi. MSG voi aiheuttaa valtavasti neurologisia vaurioita ja sen on osoitettu aiheuttavan Alzheimerin, Parkinsonin ja Lou Gehrigin (ALS) tautia.
Jos MSG ei tuhoa aivojasi, se voi pysäyttää sydämesi. Amerikan sydänliittokin myöntää, että se voi nopeuttaa pulssia tai aiheuttaa jopa eteisvärinäkohtauksen.
Mitä MSG:n kaltaisella myrkyllä on siis tekemistä FluMist-rokotteen kanssa? FDA sanoo, että sen tehtävä on suojata rokotetta kuumuudelta, happoisuudelta tai kosteudelta.
Ikävää, että hallituksemme ei kanna huolta suojelemisestamme!
Katso rokotteen tuoteselostetta tai katso AstraZenecan FluMist-mainoksia niin näet arvoituksellisia varoituksia siitä, kuinka sitä pitäisi ottaa, jos olet taipuvainen vaikeisiin allergiareaktioihin.
Mutta tiedät, mitä et näe? Et näe minkäänlaista ilmoitusta MSG:stä rokotteessa. Tämä johtuu siitä, että FDA ei vaadi AstraZenecaa varoittamaan sinua.
Eikö olekin uskomatonta? Kiinalainen suosikkiravintolasi kertoo sinulle, onko ruoassasi MSG:tä. Mutta Liittovaltio ei halua sinun tietävän, milloin suihkutat sitä nenääsi!
AstraZeneca kertoo luonnollisesti, että FluMistin kliinisten kokeiden mukaan se ei ollut vaarallisempi kuin plasebo.
Tämä näytti hieman epäilyttävältä, joten perehdyin asiaan. Istu, ennen kuin kerron tämän.
Kolmessa viidestä kokeesta plasebo sisälsi hyvin samanlaista lisäainetta nimeltä sukroosifosfaattiglutamaatti. Se ei ollut ollenkaan oikea plasebo.
Minusta näyttää tosiaan siltä, että AstraZeneca yritti kovasti varmistaa, että niin sanottu plasebo aiheutti aivan yhtä paljon sivuvaikutuksia kuin FluMist.
Ei siis tarvita avaruustieteilijää ymmärtääkseen tämän ja voit olla varma, että myös FDA ajatteli näin. Mutta nämä kaverit mieluummin vaurioittavat kaksivuotiaiden aivot kuin suhteensa yhteen suurimmista lääkeyhtiöistä planeetalla.
FDA ja AstraZeneca voi esittää niin paljon tekosyitä kuin haluavat. Totuus on, että tutkimukset ovat toistuvasti osoittaneet, että MSG on kuolettava myrkky aivoille.
Ja sen suihkuttaminen nenään on viimeinen asia, erityisesti kaksivuotiaille.

Jenny Thompson



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti