torstai 1. lokakuuta 2015

Cansema-syöpähoito

Yrttisalva, joka pelasti astronautin
“Tässä maailmassa on ihmisiä - ja minä olen yksi heistä - jotka tietävät, että useimmat syövät muodostavat lääketieteellisen haasteen, joka ei ole suurempi kuin jalkasilsan parantaminen. Virallisen lääketieteen onnistuminen suuren syöpätempun ylläpitämisessä johtavana rahasampona on tappanut miljoonia ihmisiä. Se muodostaa suurimman luokan lääketieteellisen, sosiaalisen ja taloudellisen skandaalin, jolle haastan kenet tahansa etsimään vertaisen.”


Greg Caton, yrttiasiantuntija ja Canseman kehittäjä

Uskotko synkroniaan?
Nimittäin sellaisiin asioihin elämässä, joilla ei näennäisesti ole yhteyttä, mutta jotka lopultakin ovat merkityksellisiä todella erityislaatuisella tavalla? Ellet usko, käsillä oleva teksti epäilemättä muuttaa mielesi. Tarinassa on kyse yrttiasiantuntija Greg Catonista, hänen tuotteestaan Cansemasta sekä tutkijasta ja Yhdysvaltain astronautista tohtori Brian O'Learystä, joka ihmeellisesti toipui ihosyövästä Canseman avulla.
Tohtori Brian O'Leary kertoi, että hän on juuri liittynyt sellaisten ihmisten joukkoon, jotka on onnistuneesti hoidettu Cansemalla. Tällä yhdisteellä on sadan vuoden historia ihosyövän parantajana. Mutta sen tehokkuudesta huolimatta Cansema on pitkään yritetty tukahduttaa ja sen kehittäjää Greg Catonia on ahdisteltu. Tämä on jälleen selvä osoitus siitä, että kun ainetta ei voi patentoida, yksikään lääkeyhtiö ei edes vilkaise sen suuntaan. Canseman pelkkä olemassa olo on todellisuudessa niin valtava uhka syöpäteollisuudelle, että he ovat tehneet melkein kaiken voitavansa estääkseen sen käytön. Tähän kuuluu musertava yritys tuhota Canseman luoneen miehen elämä.
Mutta ennen kuin menemme siihen, palatkaamme tohtori Brian O'Learyn tarinaan.

Leikkauksen ohittaminen
Tohtori O'Leary oli kärsinyt parantumattomasta selkävauriosta kolmen vuoden ajan, ja särky hiljalleen paheni ajan kuluessa. Jäljellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin sopia kudosnäytteen ottamisesta. Lääkärit sanoivat hänelle, että hänen vammansa oli todellisuudessa perussolukarsinooma ja se olisi poistettava.
“Olin ennenkin ollut leikkauksessa ja tiedän, että se ei ole kovin miellyttävää,” hän sanoi. “Lääkärit usein aliarvioivat leikkauksen sivuvaikutukset ja suostuin siihen erittäin vastahakoisesti.”
Vain kolme päivää, ennen sovittua leikkausta, jossa suuri osa hänen selkäkudoksestaan poistettaisiin, O'Learyn luokse tuli odottamatta tuttavan tuttava. Hän oli yrttiasiantuntija Greg Caton, joka sattui juuri olemaan vaihtoehtoisen Cansema-nimisen ihosyöpäsalvan kehittäjä. Pitkän keskustelun jälkeen Catonin kanssa ja perehdyttyään asiaan hieman paremmin tohtori O’Leary päätti noudattaa sisäistä ääntään. Hän peruutti leikkauksen ja kokeili salvaa.
O’Leary kertoi, “...Se näytti valikoivasti etsivän syöpäsolut ja hyökkäävän niiden kimppuun. Ja vaikka tarvittiin kolme käyttöä noin kolmen kuukauden aikana, kasvain on nyt lähes poissa.”
Tohtori O’Leary on suunnattoman kiitollinen saatuaan tilaisuuden käyttää Cansemaa, koska se oli säästänyt hänet leikkaukselta ja siltä, että hän olisi mahdollisesti joutunut elämään vuosia kipupotilaana. “Tällä hetkellä”, hän sanoi, “voin melko hyvin ja tunnen olevani melko parantunut! Selkäni ei ole läheskään sellainen kuin se oli ennen Canseman käytöä... tämä hoito tehosi niin hyvin, ettei minun tarvinnut mennä leikkaukseen... joten tässä on lyhyesti minun onnellinen tarinani.”

Canseman pitkä parannushistoria
Nyt kysyt, mikä on tämä uskomaton valmiste ja mistä ihmeestä se on peräisin? Niin, Cansemalla on melkoinen tarina sinänsä. Se alkoi jo 1500-luvulla Paracelsuksesta, joka käytti ammoniumkloridista valmistettua ainetta puun noen kanssa sekä arsenikkisulfidia ihosyöpien ja haavojen hoidossa.(2)
Myöhemmin, 1800-luvun puolivälissä, kun amerikkalaisen alkuperäisväestön yrtit tulivat hyvin suosituiksi Euroopassa, tohtori J.W. Fell (Middlesex Hospital, Lontoo), kehitti verijuuresta, sinkkikloridista, jauhoista ja vedestä valmistetun tahnan, jonka hän - pahanlaatuiseen kasvaimeen levitettynä - totesi tuhoavan sen 2-4 viikossa.(3)
Edesmennyt tohtori Raymond Christopher kehitti ja käytti vastaavaa salvaa, joka sisälsi vahvoja syövän vastaisia yrttejä kuten poke root ja mustan saksanpähkinän kuori, jota käytettiin vetämään ulos syöpiä ja kasvaimia ihosta.
Kaikki nämä alkuperäiset ihosyöpäsalvat sisältävät sinkkikloridiyhdisteen lisäksi yhden tai useamman lääkeyrtin, joilla on mikrobien vastaisia ominaisuuksia. Näitä ovat verijuuri, punakoiso, inkiväärin juuri, galangal ja jopa espanjanpippuri (cayennepippurista), jotka asettavat ne rupea syövyttävien (escharotic) aineiden luokkaan. Vaikka “escharotic”-sanan juuri merkitsee “polttamista”, (perinteissä lääketieteessä sanaa käytetään tavallisesti kuvaamaan hapon tai muiden kemikaalien aiheuttamaa palohaavaa iholla) Canseman käyttö ei aiheuta varsinaista palohaavaa. Todellisuudessa tällä aineella on uskomaton kyky erottaa syöpäsolut terveistä soluista ja etsiä ja tuhota syövän jättäen terveen kudoksen rauhaan. Ja syöpä häviää alle kahdessa kuukaudessa.(4)

Caton, Cansema ja yhteenotto FDA:n kanssa
Greg Caton oli vuosien ajan ollut mukana vaihtoehtoisessa lääketieteessä ja nimenomaan erikoiset yrttiyhdisteet olivat hänen intohimonsa, mutta vasta 1990 hänen elämänsä muuttui hetkessä, minkä hän - O’Learyn tapaan - katsoi johtuvan synkroniasta.
Eräänä päivänä ollessaan hoitamassa liikeasioitaan häntä lähestyi liikemies. Mies oli kuullut sinkkikloridi- ja verijuuriyhdisteestä, joka paransi erään täysin vieraan ihmisen syövän. Hän oli sattumoisin antautunut keskusteluun tämän kanssa bensiiniasemalla.
Vaikka tuolloin ei näennäisesti ollut mitään synkroniaa, se oli kohtaaminen, josta, samoin kuin hänen tulevasta tapaamisestaan tohtori O’Learyn kanssa, tulisi erikoisen merkityksellinen. Todellakin, pian sen jälkeen Caton ja hänen vaimonsa käynnistivät ravintolisäyhtiön nimeltä Alpha Omega Labs, joka muiden tuotteiden joukossa valmisti juuri tuota rupea syövyttävää valmistetta, jonka liikemies oli aikaisemmin maininnut hänelle. Ja seuraavien yli kymmenen vuoden aikana Cansema auttoi parantamaan tuhansia syöpätapauksia.(2)
On harvinaista, että näin uskomattoman menestynyt tuote jää FDA:lta huomaamatta näin pitkäksi ajaksi. Ja Canseman tapauksessa FDA ei ainoastaan huomannut vaan he käyttivät myös kahta siviilioikeushaastetta Alpha Omega Labsia vastaan perusteluna suorittaa kotietsintä Catonin kotona ja pidättää hänet.
Mutta Catonin mukaan kahta oikeuskäsittelyä ilmankin Cansemalla ei koskaan ollut mahdollisuutta tulla FDA:n hyväksymäksi syöpähoidoksi. Tämä asema voidaan hankkia vain, jos lääkeyhtiö jättää lääkehakemuksen ja suorittaa onnistuneesti prosessin, joka maksaa satoja miljoonia dollareita.
Hänen mukaansa “nykyinen lääketiede rakentuu tekaistun käsitteen ympärille... että kaikki mikä on parantavinta on se, jolloin voidaan osoittaa yhden ainoan molekyylikokonaisuuden tehoavan. Yrttiasiantuntijoina tiedämme, että on olemassa kemiallisia yhdisteitä, jotka toimivat synergisesti tuottaen halutut tulokset. Joten esitimmepä väitteen tai ei Canseman syöpää parantavasta ominaisuudesta, sitä ei milloinkaan, ei milloinkaan hyväksytä.”

Vapaus parantaa
Greg Caton asuu nykyään Ecuadorissa ja työskentelee terapeuttien kanssa, jotka todistetuilla vaihtoehtomenetelmillä hoitavat potilaita, joiden syöpä on edennyt pitkälle. Ecuadorin perustuslain artiklan 44 mukaan kansalaisilla on laaja liikkumavara haluamiensa terveydenhuollon menetelmien suhteen - vapaus, josta amerikkalaiset voivat vain uneksia.

Osiensa summa
Verijuuri (Sanguinarea canadensis) on Pohjois-Amerikan itäosien metsämaiden yrtti, jota syntyperäiset amerikkalaiset käyttivät syöpähoitoon. Se on ensisijaisena ainesosana useimmissa rupia irrottavissa salvoissa ja tahnoissa ja sillä on todettu olevan voimakkaita syövän vastaisia ominaisuuksia.
Kiistanalaisempi ainesosa Cansemassa on sinkkikloridi. Vaikka se voi aiheuttaa vakavia palohaavoja suurina pitoisuuksina käytettyinä, sen määrät ovat liian vähäisiä, jotta ne voisivat aiheuttaa tällaisia vaurioita. Todellisuudessa Cansema vaikuttaa hyvin valikoivasti: Se on tappava syöpäkudokselle ja vain lievästi ärsyttävä terveelle iholle.(3)

Kuinka Cansema toimii
Hoito sisältää kuusi vaihetta. 

  1. Ruven muodostuminen: Canseman sivelyn jälkeen, syöpävaurio rupeutuu. Syöpä on täysin kuollut, mutta parantuminen on vasta alkanut
  2. Turvotus ja eristäytyminen: Ympäröivään kudokseen keräytyy vasta-aineita ja veriseerumia, mikä aiheuttaa punoitusta ja yleistä pöhötystä (mutta tämä vaihtelee tapauksesta toiseen). Rupi erottuu ympäröivästä, terveestä, syöpävapaasta kudoksesta.
  3. Ruven vetäytyminen: Rupi alkaa kuivua. Kun tervettä ihoa muodostuu ruven alle, se irtoaa vähitellen ja punoitus katoaa.
  4. Ruven irtoaminen: Kun alla oleva viimeinen sidekudos katkeaa tai heikkenee, koko rupi irtoaa luonnollisella tavalla.
  5. Kuopan kuroutuminen: Kasvaimen irtoaminen jättää kuopan. Koska ihokerrokset eivät ole täysin muodostuneet, alue voi näyttää erittäin raa’alta ja suojattomalta. E-vitamiinia tai petrolihyytelöä levitetään arpeutumisen minimoimiseksi ja auttamaan parantumista.
  6. Lopullinen parantuminen: Orvaskesikerrokset kasvavat uudelleen ja arpeutumista ja värimuutoksia on minimaalisti.

Video parantumisesta
1. https://www.youtube.com/watch?v=RW8AzHcYnBc
2. https://www.youtube.com/watch?v=54oFEZrWw9E
Oikeudenkäynnit Cansemaa vastaan
Ensimmäinen siviilijuttu Greg Catonia vastaan koski teksasilaista naista, joka väitti, että hän oli saanut palohaavan Alpha Omega Labsin tuotteesta nimeltä H3O, jota kirurgi oli käyttänyt häneen jouduttamaan haavan paranemista leikkauksen jälkeen. Catonin mukaan tuote ei sisältänyt sellaisia ominaisuuksia, jotka voisivat aiheuttaa vamman, ja kun Catonin vakuutusyhtiö kieltäytyi maksamasta naiselle, tämä meni suoraan FDA:n puheille hakemaan apua. Ja apua hän tosiaan sai. Hän sai yhteensä $500 000 Catonia edustavilta vakuutusyhtiöiltä, kirurgilta ja sairaalalta.(2)
Toisessa jutussa indianalainen sairaanhoitaja haastoi Alpha Omega Labsin oikeuteen väittäen, että joko Cansema tai jokin toinen tuote vei häneltä nenän, vaikka hän todisti myös, että jompi kumpi tuote paransi hänen syöpänsä. Silti vakuutusyhtiö sopi jutun $800 000:lla Catonia vastaan FDA:n rikossyytteiden tuloksena.
On tarpeetonta sanoa, että nämä oikeusjutut aiheuttivat mediamylläkän ja pian FBI:n agentit koputtivat Catonin ovelle ja pidättivät hänet syyttäen häntä täysin asiaan kuulumattomasta “rikoksesta” (ampuma-aseen, perintöhaulikon, hallussa pidosta. Hänen vaimonsa isoisä oli jättänyt sen hänelle ja ase ei lainkaan liittynyt oikeusjuttuun). Kahdeksan kuukautta myöhemmin syytteestä luovuttiin ja se korvattiin FDA:n syytteillä, jotka perustuivat “tähän sairaanhoitajaan, joka sanoi, että H3O tuotteemme oli polttanut hänen nenänsä.”
Kaksi kuukautta myöhemmin FDA:n uhri sanoi valaehtoisessa todistuksessaan, että hän ei koskaan edes käyttänyt H3O:ta ja että hän alun perin hankki sen tarkoituksena hyötyä oikeudenkäynnistä.

Canseman laillisuus
Useimmissa maailman maissa Cansema on täysin laillinen syöpähoitona, mutta useimmissa länsimaissa sen vaikutuksista tai sen tarkoituksesta (“terveysväittämiä”) ei voi kertoa vuoden 1994 Dietary Supplement Health and Education Act -lain nojalla.
Näin ollen vaikka Cansema on tehokas ulkoisesti käytettävä ihosyöpäsalva, se ei ole FDA:n tai minkään vastaavan eurooppalaisen elimen hyväksymä lääke, siksi Canseman myynti syöpälääkkeenä on Yhdysvalloissa laitotonta sen tehokkuudesta huolimatta.
Caton selitti, että “melkein kaikilla terveydenhuollon alueilla alkuperäisyhteisöt luottavat omiin ihmisiinsä enemmän kuin ulkopuolisiin, kun potilas on sairas, on sitten kyse korkeapalkkaisesta New Yorkin asianajajasta tai vaatimattomasta viidakossa asuvasta pienviljelijästä, he haluavat helpotusta... he haluavat tuloksia.”
Caton uskoo myös vahvasti ravitsemuksen ja syövän väliseen yhteyteen ja suosittaa tohtori Max Gersonin lähestymistapaa erilaisilla parantavilla yrtteillä. Hän uskoo, että nykyaikaisesta ravinnosta puuttuu luonnollisia kivennäisiä, vitamiineja, välttämättömiä öljyjä ja “ravinneyhdistelmiä ja elinenergiaa, joita nykytiede ei ole löytänyt, tunnustanut tai edes puhu ääneen.”
Caton suosittaa  useimmille asiakkailleen myös paksusuolen huuhtelua. Hän uskoo, että “riippumatta siitä, mitä teet syöpäpotilaan auttamiseksi, jos hän rypee omissa saasteissaan sisäisesti, sinusta ei ole apua, ellei hoitoon kuulu kuona-aineiden poistaminen.” Hän totesi, että “nykyinen ruokavalio on erityisen kuituköyhää ja... yksi ruokailutapojemme uhri, paksusuoli, kärsii sen seurauksena. Paksusuolella on taipumus tukkeutua.” Hän on havainnut, että tämä hoito on erityisen tärkeä, kun potilas on jo läpikäynyt perinteiset syöpähoidot. “Kun sairaalat lopettavat kemoterapian ja sädehoidon, me havaitsemme, että ihmisten paksusuoli on hirveässä kunnossa ja se on korjattava ja puhdistettava.(6)

Mistä tätä ihmesalvaa löytää
Arvattavasti et asu Ecuadorissa ja se ei mahdollisesti ole ensimmäisenä lomavalintojesi joukossa. Mutta tämä ei merkitse, ettet saa käsiisi Cansemaa. Tällä hetkellä Cansemaa on neljä versiota (alkuperäinen, syvävaikutteinen “jodivaihtoehto” ja eläimille tarkoitettu) Lisäksi on kaksi sisäisesti nautittavaa versiota (alkuperäinen Cansema Tonic I) ja (Cansema Tonic III ilman sinkkiä). Yhtiö on lopettanut Canseman valmistuksen kapseleina.
Muista, että vaikka Cansema on kehitetty itsehoitoon, se ei korvaa varsinaista lääkärin neuvoa, jota suositan sinua hakemaan kuten aina. Sinun tulisi myös muistaa, että Canseman käyttäminen voi aiheuttaa kipua, joten haluat ehkä varmistaa, että sinulla on valmiina jokin särkylääke ennen käytön aloittamista.
Lisätietoja Cansemasta: www.herbhealers.com ja (888)450-7909.
Vaikka Cansemalla on ollut pitkä ja vaikea tie - ja paljon on vielä kuljettavana - Catonin kaltaisten ihmisten sinnikkyys on tasoittanut tietä tulevaisuudelle, joka toivottavasti on hieman valoisampi syöpähoitojen maailmalle.

Suomennos Jussi Yli-Panula
lootuskirja@kolumbus.fi


Lähde: Tomorrow’s Cancer Cures Today
25 Secret Therapies from around the world
(Allan Spreen, M.D.)

Viitteet
(1) Interview with Brian O'Leary, July 1, 2008
(2) Unpublished manuscript by Greg Caton
(3) http://health.centreforce.com/health/herbalhistory.html
(4) http//dev.m-w.com/dictionary/escharotics
(5) http://www.altcancer.com/can1.htm
(6) Interview with Greg Caton, April 2008

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti