sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Eturivin syöpähoito

Immuunihoitoja kaikkialta maailmasta
Nyt olen käyttänyt melkoisesti aikaa penkoessani syöpähoitojen laajaa valikoimaa, joita käytetään kautta maailman ja löytämäni perusteella voin sanoa, että “kissa voidaan nylkeä useammalla kuin yhdellä tavalla”.
Tehokkaita vaihtoehtoisia syöpähoitoja on runsaasti ja niitä käytetään nykyään kaikilla mantereilla ja yksi asia on niille yhteistä: ne auttavat elimistöä syövän eliminoimistehtävässä, josta immuniteettijärjestelmämme ei ole alun perin selviytynyt. Äskettäin tohtori Sean Devlinin kanssa käymäni keskustelu on osoittanut minulle, että immuniteetin vahvistaminen saattaa todellakin olla syöpähoidon tulevaisuus niin koulu- kuin vaihtoehtoisessa lääketieteessä.
Tohtori Sean Devlin, jonka asuu Coloradossa ja toimii useilla klinikoilla Yhdysvalloissa, on tehnyt yhteistyötä kahden eturivin syöpälääkärin tohtori Tsuneo Kobayoshin (Japani) ja Meredith Rigdon Lentzin (Saksa) kanssa. Molemmat lääkärit käyttävät immuunihoitoa eli immuniteettijärjestelmän vahvistamista hylkimään ja tuhoamaan kasvaimia ja heidän potilasjononsa pitenevät hurjasti. Uutiset näistä hoidoista ovat vasta hiljattain ulottuneet Yhdysvaltoihin ja olen melko varma, että tämä on ensimmäisiä tilaisuuksia, jolloin pääset kuulemaan niistä.

Edistymistä seurataan uusilla menetelmillä joka vaiheessa
Suurimpia esteitä syöpähoidossa on sen arvioiminen, kuinka potilaan parantuminen on edistynyt ja mitkä ovat uusiutumisen merkit remissiotapauksissa. Tohtori Tsuneo Kobayoshi on keksinyt keinon analysoida useita kasvainmarkkereita, joilla pyritään mittaamaan henkilön edistyminen ennen syöpähoitoa, sen jälkeen ja hoidon aikana riippumatta siitä, saako hän perinteistä, integratiivista vai näitä kumpaakin.
Tohtori Devlin selitti, että tohtori Kobayoshin testausohjelma sisältää noin 17 erilaista kasvainmarkkeria, joita hän käyttää mittaamaan ja luokittelemaan potilaansa viiteen luokkaan: 1 tarkoittaa alhaista riskiä kuolla syöpään liittyvään sairauteen ja 5 tarkoittaa erittäin ankaraa ennustetta. Monet ihmiset teettävät nämä markkerit määritelläkseen mennäkö ehkäisevään ohjelmaan tai selvittääkseen ovatko he vapautuneet syövästä perinteisellä syöpähoidolla.
Mutta luokittelusta riippumatta Kobayoshin tekniikkaa voi käyttää vahvistamaan immuniteettijärjestelmää syövän voittamiseen tai ehkäisemiseen. Ensimmäisenä toimenpiteenä tohtori Kobayoshi suosittaa, että vaikeutetaan syöpäsolujen selviytymistä kehossa noudattamalla emäksistä, vähän sokeria sisältävää ruokavaliota (syöpäsolut kukoistavat sokerilla) ja käyttämällä muutamia rohdosravintolisiä ja suonensisäisiä natriumbikarbonaattipistoksia (ruokasoodapistoksia).
Hän vahvistaa immuniteettijärjestelmää voittamaan syövän myös Coleyn rokotteen laimennetulla versiolla, joka on sekoitus kuolleita bakteereja. Aiheuttamalla kuumeen ne panevat immuniteettijärjestelmän toimimaan suurella vaihteella.

Eliminoi syöpä emäksisöivällä ravinnolla
Lyhyt luettelo emäksistä ruoista syövän loitolla pitämiseksi

  • tumman vihreät ja keltaiset vihannekset ja juurikkaat
  • tuoreet vihannesmehut
  • liotetut pähkinät kuten mantelit tai hasselpähkinät
  • idätetyt viljat ja pavut esimerkiksi alfalfa, mungpavut, apila ja retiisi
  • välttämättömät rasvahapot kuten pellavansiemenöljy, purasruohoöljy ja neitsytoliiviöljy
  • soijatuotteet kuten tofu
  • merilevä
  • sipulit ja valkosipuli
  • lisää sitruunanmaltoa hedelmäsoseeseen
  • hedelmät kuten avokaadot, sitruunat, limetit ja grapehedelmät(2)
Asioiden ottaminen omiin käsiin
Noin 20 vuotta sitten Lentz suoritti tutkimussarjan odottavilla vuohilla tavoitteena löytää syövän alkuperä ja sen kehitystapa. Tutkimukset paljastivat vuohien kohdussa tärkeän suojamekanismin, mikä teki näille mahdolliseksi suojautua äitinsä immuniteettijärjestelmältä (muuten äidin elimistö alkaa hylkiä kasvavaa lasta pitäen sitä “vieraana tunkeutujana”). Tämä suojamekanismi puolustaa kohtua äidin elimistön sytokiini-nimisiltä immuniteettituotteilta (joita ovat kasvaimen kuoliotekijä [tumor necrosis factor], interleukiinit ja interferonit).

Tohtori Lentz oletti, että - vuohien kohtujen tapaan - elimistössämme olevat syöpäsolut olivat löytäneet keinon vastustaa sytokiineja lähettämällä vereen reseptoreita pysäyttämään ne. Tohtori Lentz hämmästytti kehittämällä dialyysikonetta muistuttavan laitteen, joka suodattaa pois kaikki nämä reseptorit. Näin sytokiinien on mahdollista tehdä tehtävänsä ja pysäyttää syöpä heti alkuunsa. Aluksi tohtori Lentz pyrki saamaan laitteelle hyväksymisen Yhdysvalloissa, mutta FDA teki sen tosiasiassa mahdottomaksi. Nykyään tohtori Lentz hoitaa potilaita kaikkialta maailmasta, mutta ainoastaan Saksassa.

Apua kotona
Tiedän, mitä ajattelet: nämä hoidot kuulostavat uskomattomilta, mutta minne menen saadakseni eturivin syöpähoitoa, ellen ole Saksassa tai Japanissa? Ehdottaisin, että menet suoraan tohtori Devlinin puheille, joka käyttää integratiivista menetelmää. Hän on yhdistänyt vaihtoehtoiset ja perinteiset hoidot syöpähoitoonsa.
Tohtori Devlin suosii myös biopalautteen, akupunktuurin ja homeopatian käyttöä. Hän ponnistelee kovasti tuodakseen myös Kobayoshin ja Lentzin hoidot Yhdysvaltoihin.
Tohtori Devliniin saa yhteyden soittamalla (530)274-2274 tai käymällä sivulla www.highlandspringswellness.com


Suomennos Jussi Yli-Panula

Lähde: Tomorrow's Cancer Cures Today, 25 secret therapies from around the world (Allan Spreen, MD)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti