maanantai 28. syyskuuta 2020

Kuinka vetyperoksidisumute auttaa hengitystieinfektioihin

Analyysi Dr. Joseph Mercola
13. syyskuuta 2020

Yhteenveto

  • Pieni määrä vetyperoksidia sijaitsee solujen sisä- ja ulkopuolella valmiina odottamassa lisääntymistä heti, kun immuniteettijärjestelmä havaitsee taudinaiheuttajan.
  • Vetyperoksidin sumuttaminen poskionteloihin, kurkkuun ja keuhkoihin on yksinkertainen tapa lisätä kehon luonnollista vetyperoksidin esiintymistä estämään infektioita.
  • Viruksien vastaisten suorien vaikutusten lisäksi jodi parantaa vakoisten verisolujen toimintaa ja kilpirauhashormonien tuotantoa. Tämä parantaa valkosolujen aineenvaihduntaa lisäten vetyperoksidin virusten vastaisia ominaisuuksia, mikä on yksi tapa, jolla immuniteetti toimii tuhotessaan patogeenejä (taudinaiheuttajia).
  • Myös C-vitamiini lisää vetyperoksidin tuotantoa suurina annoksina otettuna, samalla kun A-vitamiini parantaa immuniteettijärjestelmää.
  • Osta pöytäsumutin ja ravintolaatuista vetyperoksidia, Lugolin jodia ja suolaliuosta. Tällä tavalla sinulla on kaikki tarvitsemasi ja voit aloittaa hoidon kotona heti ensimmäisten merkkien hengitystieinfektiosta ilmestyessä.

Dr. David Brownstein, jolla on klinikka aivan Detroitin ulkopuolella, on onnistuneesti hoitanut yli sata potilasta vetyperoksidisumutteella, josta on tullut suosikkihoitoni COVID-19 -infektioon ja muihin ylähengitystieinfektioihin. Hän on julkaissut työnsä tulokset tutkimuksessa, jonka voi ladata tästä.

Sen jälkeen kun ensimmäisen kerran kirjoitin siitä huhtikuun alussa 2020, olen saanut vaikuttavia kokemuksia potilailta sen tehosta ystäviltä ja tuttavilta, jotka sairastuivat vakavasti ja käyttivät sitä.

Vetyperoksidi ja otsoni
Osallistuessaan oksidatiivisen lääketieteen kurssille Brownstein oppi tuntemaan vetyperoksidin. Tuolloin hän ja hänen henkilökuntansa ryhtyi käyttämään vetyperoksidisumutetta ja suonensisäistä vetyperoksidia. Tämä tapahtui 1990-luvun puolivälissä. Hän on siis käyttänyt vetyperoksidisumutetta kliinisesti jo 25 vuoden ajan, mikä on pidempään kuin kukaan muu, jonka tunnen.

Jokaisen tämän ohjelman tarkistuksen jälkeen potilaat näyttivät voivan paremmin. Parisen vuotta myöhemmin eräällä toisella lääketieteen kurssilla hän oppi otsonin hyödyistä.

“Kurssi oli viimeisin lisäys siihen. Totesimme, että yli 28 vuotta kestäneiden hoitokokemusten mukaan potilaamme voivat hyvin. En milloinkaan esittänyt väitettä, että se paransi influenssaa tai influenssan kaltaista sairautta. Se tukee immuniteettijärjestelmää monin tavoin ja ihmiset selviävät sairaudesta aivan samoin kuin he ovat selvinneet siitä kautta aikojen,” Brownstein sanoo.

Jollemme selviäisi virustaudeista, emme selviäisi hengissä ihmislajina, joten on selvää, että haluamme vahvan immuniteettijärjestelmän, koska altistumme näille tauteja aiheuttaville organismeille.

Kun COVID-19 puhkesi, meitä varoitettiin, että miljoonia kuolee ja että siitä tulee aikamme suurin katastrofi...
Kaikki olivat peloissaan ja kutsuin henkilökuntamme koolle viikon lopulla. Se oli helmikuun viimeinen viikko, ja sanoin henkilökunnalle, että holistisen vastaanottomme ensimmäiset 28 vuotta olivat tosiasiassa harjoitusta tätä pandemiaa varten... ja sanoin, ‘en voi taata kenellekään mitään, mutta me olemme hoitaneet koronavirusta viime vuosina’ ... Koronaviruksen tiedetään kuuluvan influenssan kaltaisiin sairauksiin ...en näe mitään syytä, miksi tämä ei toimisi tässä sairaudessa kuten se on toiminut muissa virus-/koronavirussairauksissa, joita olemme hoitaneet.’

107 potilasta - yksi sairaalaan, nolla kuollutta
Brownstein ja muut lääkärit hänen vastaanotollaan käynnistivät COVID-potilaiden hoidon keskellä Detroitin talvea täysin eristyksissä. Tästä johtuen hänen piti hoitaa sairaita potilaita autosta käsin klinikkansa paikoitusalueella. Potilaat työnsivät käsivartensa auton ikkunista ja Brownstein työtovereineen antoi vetyperoksidia ja C-vitamiinia suonensisäisesti sekä otsonia lihakseen. Otsonin annoimme hoidon viimeksi.
“Emme halunneet antaa otsonia suonensisäisesti ulkona, koska sääolot eivät sallineet, siksi päätimme antaa sen lihakseen.”
Oli ihmisiä, jotka olivat sairaita ja jotka eivät kyenneet hengittämään. Otimme heidät vastaan paikoitusalueella. Suonensisäisten hoitojen jälkeen avasimme heidän autonovensa ja he työnsivät takapuolensa ovesta. Pistimme otsonia kumpaankin poskeen ja lähetimme heidät kotiin.

Laitoimme heidän mukaansa myös sumuttimen, jolla he voivat sumutta vetyperoksidia ja jodia. Aloitettuaan hoidot heidän hengitystiensä avautuivat, yleensä ensimmäisen sumutinhoidon jälkeen ja he kykenivät hengittämään jälleen. Ehdimme hoitaa 107 potilasta, joista kirjoitin julkaistussa vertaisarvioidussa kirjoituksessa. Yksi potilas joutui sairaalaan, ei lainkaan hengityslaitteita, ei kuolemantapauksia.

Tapausselostus
A Novel Approach to Treating COVID-19 Using Nutritional and Oxidative Therapies
julkaistiin Science, Public Health Policy ja The Law -lehdissä heinäkuussa 2020. Parin kuukauden ajan Brownstein haastatteli potilaita videolla, jossa nämä kertoivat tarinansa.


Hän poisti kaikki videot saatuaan Federal Trade Commissioniltä varoituskirjeen, jossa sanottiin, että koska COVID-19 -infektioon ei ollut olemassa vakiintunutta ehkäisyä, hoitoa tai parannusta, kaikki maininnat näistä loukkasivat FTC:n lakia.  
“Ensimmäisessä kirjeessään minulle he sanoivat ‘Koska ei ole olemassa kliinistä ihmistutkimusta todisteena siitä, minkä sanot toimivan, sinun on poistettava se.’ Joten kun olimme julkaisseet tapausselostuksen, minun asianajajavaimoni lähetti FTC:lle kirjeen sanoen, ‘Tässä on julkaistu tutkimus. Haluaisimme laittaa tutkimukseni nettisivulle ilman kommenttia.’ Ja he sanoivat, ‘Ei, tämä ei ole satunnaistettu kontrolloitu tutkimus.’

Joten meistä tuntui kuin olisimme potkaisseet pallon maalirajan yli, mutta he siirsivät maalitolppaa 30 jaardia. Tässä tilanteessa olemme nyt. Hoidamme edelleen potilaita vetyperoksidilla. Tutkimus koski 107 potilasta. Tämän jälkeen olemme todennäköisesti hoitaneet vielä 10 potilasta.

Kirjoitin artikkelissa, että syy, miksi en tehnyt sokkoutettua tutkimusta oli se, että olisin toiminut epäeettisesti sulkemalla potilaitani pois tutkimuksesta tietäen varmasti hoidon toimivuuden. Olisin menettänyt yöuneni, jos sokkoutin ihmisiä saamaan hoitoa ja toisia ei.

COVID on uusi sairaus. Sitä ei ollut nähty koskaan. Kukaan ei ollut nähnyt sitä. Sokkoutettuja tutkimuksia ei ollut. Ei ollut syytä, miksi pitäisi olla. Liian paljon ihmisiä kuoli. Kuolleita oli jo 100 000 (tällä hetkellä maailmanlaajuisesti 1 milj.). Se on traagista, ja se on tahra lääketieteessä, kun lopullinen ruumiinavaus kirjataan.”
Immuniteetin toiminnan vahvistaminen on välttämätöntä
On mielenkiintoista, kuten Brownstein selittää, sen lisäksi, että jodilla on suora viruksia tuhoava ominaisuus, se stimuloi ja tukee immuniteettijärjestelmää. Se tehostaa vetyperoksidin tappavaa vaikutusta valkoisissa verisoluissa parantamalla valkosolujen ja kilpirauhasen toimintaa, mikä on yksi tapa, jolla immuniteettijärjestelmä toimii taudinaiheuttajien tuhoamisessa. Hän sanoo, että suurina annoksina käytettynä C-vitamiini lisää vetyperoksidin tuotantoa, kun taas A-vitamiini tasapainottaa immuunijärjestelmää.
Ehkä sen sijaan, että luotamme maskeihin ja etäisyyksien pitämiseen, meidän tulisi puhua immuniteettijärjestelmästä, Bownstein sanoo. Kuinka tuemme sitä? Ja haluaisin heittää kysymyksen: Mistä lähtien meidän on vaiettava siitä?

Valitettavasti tässä me nyt olemme, ja tällainen on aikamme nyt ja se on surullista aikaa... Olen kirjoittanut kirjaa holistisesta lähestymistavasta viruksiin. Ja siinä kirjassa sanon, että tämä sairaus on esimerkki siitä, mikä on vialla maassamme.

Maamme terveys on niin alamaissa, että muihin länsimaihin verrattuna olemme viimeisenä tai lähes viimeisenä kaikilla mittareilla mitattuna, ja siksi meidän on iskettävä niin kovaa. Kukaan ei puhu terveydestämme. Ei puhuta muusta kuin maskeista, etäisyyksien noudattamisesta ja mistä vielä...? Rokotteesta. Entä seuraava virus, joka tulee? Mitä sille tehdään? Ja kantani tähän salamannopeaan rokotteeseen on, että toivon sen olevan turvallinen ja tehokas. En kuitenkaan usko, että olen ensimmäisenä jonossa, ei nyt, kun sen kehittämisessä ohitetaan kaikki turvallisuustutkimukset...

Ensimmäiseksi pyrkisin selvittämään kuinka tukisin immuniteettijärjestelmääni näitä erilaisia viruksia vastaan - koska tämän jälkeen tulee seuraava. Silloin olen omillani pyrkiessäni selviytymään.
Kuinka vetyperoksidisumutetta annetaan - perusasiat
Vetyperoksidisumute on erittäin turvallinen. Brownstein on käyttänyt sitä 25 vuoden ajan ilman haittavaikutuksia. Se on myös uskomattoman halpa ja sitä voidaan käyttää kotona ilman reseptiä. Käsitykseni mukaan se kuuluu ehdottomasti parhaisiin virushoitoihin kuten SARS-CoV-2 -infektioon tai jopa vakavampiin hengitystieviruksiin, joita todennäköisesti vapautuu tulevaisuudessa.

Tarvitset pöytäsumuttimen (sen pitää tuottaa hyvin hienoa sumua ja pöytäversiot ovat tehokkaampia kuin kädessä pidettävät paristokäyttöiset mallit). Käyttämäni malli on Pari Trek S Compressor Aerosol System, jota on Amazonilla tai halvemmalla eBaystä. Suuri paristovaihtoehto on tarpeeton, koska laitteen voi tarvittaessa yhdistää pistorasiaan.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Pari Trek S on suunniteltu astmaatikkojen hoitoon, ja sellaisena niissä on suukappale. Tällöin keuhkot saavat vetyperoksidia, mutta sitä ei pääse poskionteloihin, missä sitä tarvitaan. Tästä johtuen olisi kannattavaa ostaa Amazonilta kasvonaamareita käytettäväksi suulakkeen sijasta koska ne maksavat vain noin 10 dollaria. On tärkeä hankkia nämä, ennen kuin tarve ilmenee, koska mitä pikemmin infektio hoidetaan, sitä parempia tulokset ovat, vaikka potilaiden todistukset ovat uskomattoman vaikuttavia pitkälle edenneissäkin sairauksissa. Itsensä hoitaminen ennalta ehkäisevästi ei ole välttämätöntä, vain jos on sairas tai altistumisen jälkeen.

Vaikka olen käyttänyt 0,1 prosentin laimennusta, Brownstein käyttää vielä alhaisempaa pitoisuutta 0,04 %. Kumpikaan meistä ei suosittele 3 prosentin kaupallista vetyperoksidia, jota myydään useimmissa päivittäistavarakaupoissa, koska siinä saattaa olla myrkyllisiä kemikaalistabilointiaineita. Ottakaa sitä sitten 3-5 ml ja laittakaa sitä sumuttimeen hengitettäväksi koko määrä. Sairaana tämä voidaan tehdä joka tunti, kunnes vointi alkaa parantua ja sitten otetaan joka 4-6:s tunti ja jatketaan, kunnes sairaus on ohi.

Koska 3 %:n vetyperoksidia ei käytetä täysivahvuisena, on epätodennäköistä, että stabilointiaineista tulee ongelmia, mutta varmuuden vuoksi on parasta käyttää ravintolaatuista vetyperoksidia. Muista myös olla laimentamatta sitä tavallisella vedellä, koska elektrolyyttien puute vedessä voi vahingoittaa keuhkoja, jos se höyrystetään. Sinun pitää käyttää suolaliuosta tai lisätä veteen pieni määrä suolaa tämän riskin välttämiseksi.

Brownstein laimentaa vetyperoksidia myös steriloidulla vedellä ja suolalla mieluummin kuin tislatulla vedellä. Suolaliuoksen käyttäminen estää osmoottisen erotuksen (osmotic differential), joka voi vahingoittaa keuhkosoluja. Brownstein laimentaa 35 %:n ravintolaatuisen peroksidin seuraavasti. Höyrystettäessä hän lisää höyrystimeen myös yhden tipan 5 %:n Lugolin jodia.
  • Laimenna 35-prosenttinen vetyperoksidi 3-prosenttiseksi sekoittamalla 1 osa peroksidia 10 osaan steriloitua vettä.
  • Ota 3 kuutiosenttiä tätä 3-prosenttista laimennosta ja lisää se 250 kuutiosenttiin normaalia suolavettä.
  • Tuloksena on 0,04-prosenttinen vetyperoksidi.
Tapauskertomus
Brownstein kertoo tapauksen 67-vuotiaasta miespotilaasta. Mies sai COVID-19 -oireita ja seitsemän tai kahdeksan päivän kuluttua hän ei kyennyt hengittämään ja meni sairaalaan, missä hänellä todettiin molemminpuolinen keuhkokuume. Kahden päivän hoidon jälkeen, johon kuului happi, hänen vointinsa oli vain hieman kohentunut. Hänet päästettiin kuitenkin pois sairaalasta vuodepaikkojen puutteen vuoksi.
“He lähettivät hänet kotiin hapen kanssa ja sanoivat hänelle, ‘Tule takaisin vain, jos et kykene hengittämään.’ Mies menee kotiin ja soittaa minulle itkien, ‘Minä kuolen. Minut lähetettiin kotiin kuolemaan.’
Sanoin hänelle, ‘Et sinä kuole. Onko sinulla sumutin?’ Ja hän sanoi, ‘Ei.’ ‘Meidän on aloitettava sumuttaminen heti... Lähetä vaimosi tänne. Laitamme sumuttimen autoon ja kerromme kuinka menetellään.’ Joten sekoitimme liuoksen häntä varten ja vaimo vei sumuttimen kotiin.
Soitin hänelle illalla. Hän oli tehnyt kolme sumutinhoitoa. Hän sanoi, että toisen sumutinhoidon jälkeen hänen keuhkonsa alkoivat avautua. Hänen vointinsa oli noin 70 prosenttia parempi eikä hänestä tuntunut, että hän kuolee siinä vaiheessa.

Hän yski edelleen ja hänellä oli hengenahdistusta, muttei siinä määrin kuin ennen. Kolmannen hoidon jälkeen hän voi vieläkin paremmin... Joten tämä höyrystintemppu todella toimi.

Yhden asian haluaisin lukijoittesi tiedoksi. Kannettavat sumuttimet eivät toimi niin hyvin. Minulla oli kourallinen potilaita, jotka käyttivät kannettavia sumuttimia samalla liuoksella.

He soittivat minulle sanoen, ‘Se ei toimi.’ Kun he saivat vähän voimakkaamman pöytämallin, se toimi. Joten kehotan ihmisiä luopumaan kannettavien sumuttimien käytöstä. Käyttäkää pöytämallia. Se on hieman voimakkaampi.”
Vetyperoksidisumute yleensä parantaa oireita tunneissa
Tämä tarina vastaa omien tuttavieni kokemuksia, jotka kokeilivat hoitoa. Kahden hoidon jälkeen heidän vointinsa merkittävästi parani, heidän hengityksensä palautui, ja he olivat selvästi matkalla kohti toipumista.

Olisi todella vaikeata löytää muuta hoitoa, joka toimii tunneissa. Brownstein on samaa mieltä, että näkymä vastaa hänen kokemustaan omien potilaittensa keskuudessa.
“Tavallisesti kaikki voivat paremmin parissa tunnissa sumuttamisen aloittamisesta,” hän sanoo.
Kysyttäessä, kuinka muut lääkeyhteisössä ovat suhtautuneet hänen blogeihinsa hoidoista, hän vastaa:
“Kriisin keskellä aloin kuulla muilta lääkäreiltä ympäri maata, erityisesti New Yorkista ja New Jerseystä. He olivat sairaalalääkäreitä... He eivät tienneet mitä tehdä. Hoidot eivät toimineet.

1. He haluavat hoidon perheelleen, 2. He haluavat auttaa potilaitaan. Joten lääkärit ottivat yhteyttä. He olivat kiinnostuneita. Kuulin parista lääkäristä, jotka lähettivät meille potilaita, joita he eivät voineet auttaa. Heillä ei ollut mitään tarjota heille... ja nuo potilaat paranivat...

Ensimmäistä kertaa sain nipun sähköpostiviestejä, viestejä ja puheluja lääkäreiltä, jotka sanoivat, ‘Hei, kerro minulle, kuinka se toimii. Kerro mitä sinä teet.’”
Faktoja vetyperoksidista
Artikkelissani huhtikuussa 2020, “Voisiko vetyperoksidilla hoitaa koronavirusta?” tarkastelin perustietoja vetyperoksidin toiminnasta sekä joitakin tutkimuksia, joissa arvioitiin mahdollisuuksia käyttää sitä hoitona.

Asiaan kuuluvin tutkimus julkaistiin Journal of Hospital Infection -lehdessä maaliskuussa 2020. Tutkimuksen kohteena oli 0,5-prosenttinen vetyperoksidi ja todettiin, että se tappoi ihmisen koronaviruksia muun muassa SARS and MERS -viruksia. Tässä on muutamia lisäfaktoja siitä, miksi vetyperoksidi toimii niin hyvin hengitystieinfektioissa.

  1. Vetyperoksidi läpäise vapaasti solukalvot eikä hapeta helposti biologisia molekyylejä rasvat ja proteiinit mukaan lukien, mutta raudan kanssa se reagoi. Vapaan, sitoutumattoman korkeapitoisen raudan läsnäolo taudinaiheuttajissa mahdollistaa sen, että vetyperoksidi kohdistuu niihin valikoidusti.

  2. Suuren rautapitoisuuden seurauksena vetyperoksidi hajoaa nopeasti hydroksyyliradikaaleiksi ja vedeksi. Hydroksyyliradikaali, joka on vahvasti hapettava aine, tappaa kaikki patogeenit. (Normaaleissa, terveissä olosuhteissa vetyperoksidi pelkästään hajoaa hapeksi ja vedeksi.)

    Peroksidia syntyy aktivoitujen fagosyyttien (patogeenejä tappavien immuunisolujen) toimesta kaikissa tulehduskohdissa. Fagosyytit sisältävät myös suuria määriä askorbaattia (C-vitamiini), joka suoraan lahjoittaa peroksidille elektroneja tuottamaan patogeenejä tappavia hydroksyyliradikaaleja infektoituneiden solujen sisällä. C-vitamiini edistää myös solujen ulkopuolisen vetyperoksidin tuotantoa, mikä tehostaa taudinaiheuttajien eliminointia.

  3. Vetyperoksidia syntyy jatkuvasti kehon solujen sisällä, keuhkojen epiteeliseinämissä. (Jokaisen terveen ihmisen uloshengittämässä ilmassa on vetyperoksidia, ja tulehdustapauksissa uloshengitysilmassa esiintyy enemmän vetyperoksidia. Erittynyt vetyperoksidi näissä ilmatiehyiden pintasoluissa kuuluu aina terveeseen valmiustilassa olevaan immuunivasteeseen.

    Patogeenien vastaisten ominaisuuksiensa lisäksi vetyperoksidia pidetään tärkeänä viestintämolekyylinä sekä solunsisäisenä että solun ulkopuolisena vaikuttaen ja tasapainottaen monia aineenvaihduntatapahtumia.

Yhteenveto
Vetyperoksidia on solujen sisässä ja ulkopuolella pieninä pitoisuuksina valmiina ja odottamassa tulla tuotetuksi suurempina määrinä heti, kun immuniteettijärjestelmä havaitsee patogeenin NADPH oksidaasissa (NOX).
Sen esiintyminen kehossa (vaihtelevina määrinä riippuen siitä, onko tulehdusta) ja toksisten aineenvaihduntatuotteiden puuttuminen on osoituksena sen turvallisuudesta ja haitta-aineettomasta luonteesta.

Samalla tavalla, kuten Brownstein toteaa, vetyperoksidin käyttö ja sumuttaminen laimennettuna on erittäin turvallista. Se on myös tehokasta. Kaikkien tähän mennessä todettujen taudinaiheuttajien on havaittu antavan periksi vetyperoksidille, vaikkakin vaihtelevilla pitoisuuksilla.

Vaikka yksilöiden herkkyys hengitetylle vetyperoksille vaihtelee, jo hyvin alhaiset pitoisuudet (alle 3 %) ovat osoittautuneet luotettavasti tappavan useimpia taudinaiheuttajia. Yrityksen ja erehdyksen kautta Brownstein totesi 0,04 prosentin pitoisuuden olevan alin, jossa potilaat ilmoittavat merkittävää parantumista, mistä johtuen hän suosittelee tuota laimennosastetta.

Siksi vetyperoksidin sumuttaminen poskionteloihin, kurkkuun ja keuhkoihin on yksinkertainen, vaivaton tapa parantaa vetyperoksidin luonnollista esiintymistä kehossa infektioita vastaan.

Yksilöiden välinen herkkyys hengitetylle vetyperoksidille vaihtelee ja hyvin alhaistenkin pitoisuuksien (alle 3 %) on osoitettu tappavan useimmat taudinaiheuttajat. Brownstein totesi, että 0,04 % oli alin pitoisusuus, jolla potilaat ilmoittivat tervehtuneensä merkittävästi. Tästä johtuen hän suosittaa tätä laimennosta.

Yhteenveto hoidosta
Tällä tavalla hoitaisin itseäni tai perheenjäsentäni:
Heti, kun ensimmmäiset merkit hengitysinfektiosta ilmestyvät, laimenna ravintolaatuinen vetyperoksidi 0,1 prosenttiseksi (Mercolan suositus) tai 0,04 prosenttiseksi (Dr. Brownsteinin suositus). Halutessasi voit lisätä yhden tipan Lugolin jodia. Käytä pöytäsumutinta.

Ryhdy ottamaan kversetiiniä ja sinkkiä tukihoitona heti, kun tiedät, että sinulla on infektio, koska mitä aikaisemmin aloitat, sitä parempi. Tämä hoito on todennäköisesti tehoton kuurin myöhemmässä vaiheessa, koska sen tehtävänä on ehkäistä virusten lisääntyminen. Jos virus on jo jakautunut, on myöhäistä, sillä hevonen on jo karannut tallista.

On tärkeää, että kaikki tarvittava on valmiina. Hanki siis sumutin, vetyperoksidi ja jodi ennen sairastumista.

Jos saat altistuksen joltakin, joka on sairas, voit käyttää vetyperoksidisumutetta ennalta ehkäisynä, mutta terveenä päivittäistä sumuttamista ei suositella. Ennalta ehkäisynä huolehdi, että D-vitamiinitaso on yli 100 nmol/l.

Myöhemmissä vaiheissa NAC saattaa olla todella hyödyllinen. Dr. Paul Marikin kehittämä MATH+ -ohjelma käyttää metyyliprednisonia, C-vitamiinia, tiamiinia (B1-vitamiini) ja hepariinia. Hepariinia annetaan, koska COVID-19 on myös veren häiriö. Hepariini näyttää auttavan veren hyytymiskomplikaatioissa.

NAC estää myös verihiutaleiden kasautumista ja epänormaalia veren hyytymistä. Se vähentää myös oksidatiivista stressiä ja parantaa glutationitasoa, jotka molemmat näyttelevät tärkeää roolia tässä sairaudessa. Mielestäni kversetiini, sinkki, glutationi, D-vitamiini ja höyrystetty vetyperoksidi on kotilyönti (pesäpallossa kunnari).

“On olemassa halpoja ja tehokkaita keinoja hoitaa COVID-infektiosta kärsiviä potilaita. Ja hoitoja pitäisi olla lupa tutkia. Meillä pitäisi olla lupa raportoida niistä. Jos meillä olisi lupa, meillä ei olisi irvikuvaa, jota tapahtuu maassamme."

Dr. Brownstein

 Suomennos Jussi Yli-Panula

Lähde How Nebulized Peroxide Helps Against Respiratory Infections
Analyysi Dr. Joseph Mercola, faktat tarkistettu



Muita koronaiheisia artikkeleita:
C-vitamiini ja koronavirus
Ravintolisiä koronaviruspandemiaan
Antioksidantit, erityisesti suonensisäinen C-vitamiini 2019-COVID -hoidossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti