maanantai 13. huhtikuuta 2020

Kolme tutkimusta suonensisäisestä C-vitamiinista COVID-19 -hoidossa

Kiinassa on käynnistetty kolme tutkimusta suonensisäisestä C-vitamiinista COVID-19 -tartunnan hoidossa.
Kirjoittaja Andrew W. Saul PhD, päätoimittaja
Orthomolecular Medicine News Service, 21.2.2020

Kiinassa suonensisäistä C-vitamiinia käytetään jo COVID-19 -koronavirusta vastaan. Minä saan säännöllisesti päivityksiä, koska olen neuvonantajana lääketieteellisessä tukiryhmässä (Medical and Scientific Advisory Board to the International Intravenous Vitamin C China Epidemic Medical Support Team). Sitä johtaa Richard Z. Cheng, MD, PhD; Hong Zhang, PhD on apulaisjohtaja. Muita ryhmän jäseniä ovat Qi Chen, PhD Associate Professor, Kansas University Medical School; Jeanne Drisko, MD Professor, University of Kansas Medical School; Thomas E. Levy, MD, JD; ja Atsuo Yanagisawa, MD, PhD. Professor, Kyorin University, Tokyo.

Lue hoito-ohjelma: http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n07.shtml
Tutkimuksessa käytetään C-vitamiinia 12 000-24 000 mg/päivä suonensisäisesti. Lääkäri edellyttää erityisesti, että C-vitamiinia käytetään heti koronaviruksen ehkäisyyn https://www.youtube.com/watch?v=TC0SO9KDG7U

Toinen kliininen tutkimus käynnistettiin 13.2.2020, hoitona 6000 mg C-vitamiinia suonensisäisesti päivässä keskivaikeissa tapauksissa. Vaikeissa tapauksissa annetaan 12 000 mg/päivä. Olemme yhteydessä myös muiden sairaaloiden kanssa tarkoituksena aloittaa lisää kliinisiä tutkimuksia suonensisäisestä C-vitamiinista. Haluaisimme, että näissä tutkimuksissa olisi mukana suun kautta nautittava C-vitamiini, koska suurempi määrä potilaita voi käyttää suunkautta otettavaa C-vitamiinia kotioloissa. Lisätietoja http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n11.shtml. Lisätietoja

Kolmannen tutkimuksen aloittamisesta suonensisäisellä C-vitamiinilla COVID-19 -viruksen hoidossa ilmoitettiin 21.2.2020  https://www.youtube.com/watch?v=VMDX0RSDp1k&feature=youtu.be

Dr. Cheng sanoo: “C-vitamiini on erittäin lupaava ehkäisyyn ja erityisen tehokas kuolevien potilaiden hoidossa, kun parempaa hoitoa ei ole. Yli 2000 ihmistä on kuollut epidemiaan enkä ole vieläkään nähnyt tai kuullut, että suonensisäistä C-vitamiinia käytettäisiin missään. Se, että keskitytään yksinomaan rokotteisiin ja erityisiin viruslääkkeisiin on väärä sijoitus.”

Edelleen hän sanoo: “Riittävän suuret annokset C-vitamiinia suonensisäisesti annettuna varhaisessa vaiheessa on ratkaisevaa. C-vitamiini ei ole ainoastaan prototyyppinen antioksidantti vaan se tappaa myös viruksia ja estää virusten leviämistä. Suuren suonensisäisen C-vitamiinin vaikutus ei tapahdu ainoastaan viruksen tasolla. Äkillinen hengitysvaikeusoireyhtymä (Acute respiratory distress syndrome - ARDS) se, joka koronaviruspandemiassa tappaa.”

“Sen tähden edellytämme maailmanlaajuista keskustelua tästä aiheesta.”

Uutiset C-vitamiinitutkimuksista tukahdutetaan aktiivisesti
Ihmiset, jotka sanovat, että vitamiinihoito voi estää koronaviruksen, leimataan “väärän tiedon levittäjäksi” ja "valeuutisten” julistajaksi. Myös oikeiden uutisten ja suorien lainausten jakamista rajoitetaan tai estetään sosiaalisessa mediassa. Esimerkkejä tästä ilmiöstä on Facebook-sivullani.

World Health Organization on todellakin ollut yhteydessä Googleen ja Facebookiin ja muihin mediajätteihin tarkoituksena estää sen levittäminen, minkä he julistavat vääräksi tiedoksi.

Sairaalassa tapahtuvan suonensisäisen C-vitamiinin antaminen lääkärin valvonnassa syrjäytetään tai sitä väheksytään. COVID-19:sta koskevaa tieteellistä keskustelua ei näköjään sallita.

On ironista, että Facebook, joka estää merkittäviä käyttäjiä jakamasta uutisia hyväksytystä vitamiinihoidosta, on itse sulun kohteena Kiinassa Kiinan hallituksen toimesta. Kiinassa on internet ja sitä sensuroidaan. On kuitenkin huomattava, että Kiinan hallitus ei ole estänyt sitä oikeata uutista, jonka mukaan C-vitamiini pelastaa henkiä COVID-19 -epidemiassa.

Tässä kohden on aiheellista siteerata Dr Thomas Levya. Hän sanoo:

 "Lääkäri tai sairaalan lääkäriryhmä, joka väittää C-vitamiinin olevan kokeellinen, ei-hyväksytty ja/tai tuo aiheettomia riskejä potilaan terveydelle, todellisuudessa paljastaa täydellisen tietämättömyyden tai kieltää tieteellisen kirjallisuuden. Herää vakava kysymys siitä, mitkä todelliset motiivit saattava olla tällaisen hoidon kiistämisessä... tietämättömyys lääketieteellisistä seikoista ei lopultakaan ole pitävä puolustus lääkäriltä, joka kieltää pätevän hoidon, varsinkaan kun tuo tieto on helposti hankittavissa."
Dr Thomas Levy

Virallinen lääketiede pakonomaisesti pyrkii löytämään rokotteen ja/tai lääkkeen koronavirukseen. He etsivät jotakin rahallisesti valtavan tuottoisaa menetelmää, vaikka meillä on C-vitamiinissa kliinisesti todistettu menetelmä estää se, mihin koronaviruspotilaat kuolevat, nimittäin äkillinen hengitysvaikeusoireyhtymä eli keuhkokuume.
Ja menetelmä on saatavissa jo nyt.

Kaikki Orthomolecular Medicine News Service -raportit suonensisäisestä C-vitamiinista ovat luettavissa:

Vol. 16, No. 04 January 26, 2020 Vitamin C Protects Against Coronavirus
Vol. 16, No. 06 January 30, 2020 Nutritional Treatment of Coronavirus
Vol. 16, No. 07 February 2, 2020 Hospital-based Intravenous Vitamin C Treatment for Coronavirus and Related Illnesses
Vol. 16, No. 09 February 10, 2020 VITAMIN C AND ITS APPLICATION TO THE TREATMENT OF nCoV CORONAVIRUS: How Vitamin C Reduces Severity and Deaths from Serious Viral Respiratory Diseases
Vol. 16, No. 10 February 13, 2020 Coronavirus Patients in China to be Treated with High-Dose Vitamin C
Vol. 16, No. 11 February 16, 2020 Early Large Dose Intravenous Vitamin C is the Treatment of Choice for 2019-nCov Pneumonia

Koronaviruksen hoito-ohjelma
Hospital-based Intravenous Vitamin C Treatment for Coronavirus and Related Illnesses


Aikaisemmat korona-aiheiset artikkelit
Ravintolisiä koronaviruspandemiaan
Antioksidantit, erityisesti C-vitamiini koronavirusta vastaan
Suonensisäinen C-vitamiini ja koronavirus


Ravintoon perustuva lääketiede on ortomolekylaarista lääketiedettä.
Ortomolekylaarinen lääketiede käyttää turvallisia, tehokkaita hoitoja sairauksia vastaan.
Lisätietoja http://www.orthomolecular.org
Suomennos Jussi Yli-Panula 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti