perjantai 25. joulukuuta 2015

Väärennös kolmoisrokotetutkimuksessa

Dr. William Thompson on CDC:n vanhempi tutkija. CDC (the Centers for Disease Control) on hallituksen laitos, joka tutkii rokotteiden vaikutuksia lapsilla ja aikuisilla. 15 kuukautta sitten tästä tohtorista tuli paljastaja, kun hän myönsi, että CDC:n vuonna 2004 suorittama tutkimus, johon hän itse osallistui, oli väärennetty osoittamaan, että MMR-rokotteen (measles, mumps, and rubella - tulirokko, sikotauti ja hinkuyskä) ja autismin välillä ei ollut yhteyttä. Nyt tiedämme, miksi yhteyttä ei löydetty.

Dr. Thompson sanoo, että tutkimuksen tekijät, hän mukaan lukien, jättivät tahallaan pois aineistoa peittääkseen yhteyden. Kun he ottivat aineiston mukaan, tutkimus osoitti, että autismi oli lisääntynyt 240 % Amerikan afrikkalaisten lasten keskuudessa ja 69 % kaikkien MMR-rokotetteen saaneiden lasten keskuudessa, jotka oli rokotettu ennen 36 kuukauden ikää. Dr Thompsonin omatunto näyttää lopulta saaneen voiton.
Elokuussa 2014 Dr Thompson sanoi, “Kadun, että kollegani ja minä jätimme pois tilastollisesti merkittävää tietoa vuonna 2004 julkaistusta Journal of Pediatrics -lehdestä.”

Hän valaehtoisesti myönsi, että CDC väärensi aineistoa tarkoituksena kieltää rokotusten ja autismin välisen yhteyden. Eikä tässä vielä kaikki. Tarina menee syvemmälle ja sen pitäisi panna kaikki lääkärit ajattelemaan. Dr. Thompson sanoi, että korkeat CDC:n tutkijat yrittivät tuhota kaikki salailuun liittyvät asiakirjat. Dr. Thompson on kuitenkin pelastanut nämä asiakirjat! Tässä on hänen hämmästyttävä lausuntonsa:

“Taulukon 7 lopusta ilmenee myös, että syntyperää ilmaisemattomassa todistusnäytteessä muutetun rotuvaikutuksen tilastollinen merkitys oli valtava. Kaikki tutkimuksen tekijät ja minä kokoonnuimme ja päätimme jossain elo- ja syyskuun välillä 2002 olla ilmoittamatta mitään rotuvaikutusta tutkimukseen. Pian tapaamisen jälkeen, jolloin päätimme sulkea pois rotuvaikutusten raportoinnin, tutkimuksen tekijät sopivat tapaamisesta tuhotakseen tutkimukseen liittyvät asiakirjat. Loput neljä tutkimuksen tekijää pitivät kokouksen ja toivat suuren jäteastian kokoushuoneeseen ja arvioivat ja kävivät läpi kaikki fyysiset asiakirjat, jotka mielestämme tulisi hylätä ja panna valtavaan roska-astiaan. Mutta koska otaksuin tämän olevan laitonta ja loukkaavan tiedonvapauslakia ja oikeusministeriön vaatimuksia, säilytin kaikki asiakirjakopiot ja kaikki niihin liittyvät tietokonetiedostot. Käsitykseni mukaan me tahallamme salasimme kiistanalaiset tulokset Pediatrics-tutkimuksen lopullisesta vedoksesta.”

CDC kiistää kaiken vääryyden. Mutta CDC on maailman suurin rokotteiden ostaja. He ostavat miljardien dollareiden arvosta rokotteita joka vuosi. Joten näin suuren summan ollessa kyseessä, heidän vastauksensa ei välttämättä ole täysin uskottava. Ja vieläkään ei ole kuultu Kongressia tästä skandaalista. Myös valtavirran media on kieltäytynyt puhumasta siitä. Big Pharmalle tämä on tavanomaista liiketoimintaa. Monien kalifornialaisten on pakko rokottaa lapsensa, vaikka he eivät halua syystä, että he eivät kykene kouluttamaan lapsiaan kotona tai eivät ole kyllin rikkaita kyetäkseen maksamaan yksityiskoulun. Odottaville äideille, lapsille ja muille kerrotaan edelleen, että rokotukset ovat turvallisia. Joten, onko ollenkaan hyviä uutisia. On yksi positiivinen uutinen.
Eräs rohkea floridalainen on kaksi kertaa puhunut tästä asiasta Kongressissa. Hänen nimensä on Bill Posey. Dr. Posey vaatii kollegoitaan esittämään tämän asian käsittelyä Kongressissa. On korkea aika korottaa äänensä.

Lähes jokainen potilaistani, jolla on autistinen lapsi kertoo minulle, että ongelmat alkoivat pian rokotuksen jälkeen. Onko tämä vain yhteensattuma? Pitäisikö nämä vanhemmat edelleen jättää huomioimatta? Pitäisikö Dr Thompsonin hämmästyttävä tunnustus jättää huomioimatta? Vaarallinen ennakkotapaus on nyt asetettu, mikä johtaa aikaan, jolloin Big Pharman harkinnan perusteella ja vastoin tahtoasi sinut pakotetaan ottamaan vastaan kaiken, mitä Big Pharma haluaa sinulle syöttää. Tämä voi olla lopun alku.

Frank Shallenberger, MD

Lähde

Will CDC whistleblower on vaccines testify before Congress? By Brian Shilhavy, Health Impact News. December 4, 2015. http://healthimpactnews.com/2015/will-cdc-whistleblower-on-vaccines-testify-before-congress/

Suomennos Jussi Yli-Panula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti