lauantai 19. joulukuuta 2015

Täydennä nuorekas dopamiini

Dopa-Mind™ on standardoitu vihreän villikauran uute ikääntyville yksilöille, jotka haluavat ylläpitää nuorekkaamman kognitiivisen terveyden ja suorituskyvyn.

Vanhetessamme aivojemme dopamiinitaso, joka säätelee mielialaa, havainto- ja käsityskykyämme, alkaa alentua johtaen vastaavaan henkisen suorituskyvyn laskuun.

Tämä dopamiinin väheneminen aiheutuu pääasiassa monoaminioksidaasi-B (MAO-B) -nimisen entsyymin lisääntymisestä.

Julkaistujen tutkimusten mukaan ehkäisemällä MAO-B:tä tämä bioaktiivien vihreän villikauran uute edistää terveellistä dopamiinitasoa. Tämän MAO-B:tä ehkäisevän mekanismin on osoitettu tukevan ajatustoimintaa ja pitkäikäisyyttä.

Satunnaistetussa plasebokontrolloidussa kaksoissokkotutumiksessa ikääntyvillä vapaaehtoisilla tutkijat osoittivat, että 1600 mg tätä vihreän villikauran uutetta, jota Dopa-Mind sisältää, tuotti 74 %:n parannuksen ajatustoiminnan standarditestissä. Pian julkaistavassa tutkimuksessa 800 mg tätä uutetta tuki ajatustoimita-aikaa ja nopeutta.
Toisessa tutkimuksessa tällä uutteella osoitettiin olevan verisuonia laajentava sekä endoteelitoimintaa parantava vaikutus, jotka molemmat ovat tärkeitä aivojen terveydessä.

DopaMindin vihreän kaurauran uutteen on osoitettu edistävän nuorekkaampaa kognitiivista suoritusta ja se saattaa tukea pitkäikäisyyttä. Annossuositus on yksi tabletti DopaMindia päivässä ensimmäisen kuukauden ajan. Jos toivottavia tuloksia ei ilmene, annosta lisätään kahdeksi kapseliksi päivässä.

Suomennos Jussi Yli-Panula

Lähde Life Extension Magazine







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti