keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Ratkaisu syövän aiheuttamaan kakeksiaan (riutuminen)

Entä jos kertoisin sinulle, että nyt on olemassa lääke, joka pysäyttää monien potilaiden syövän etenemisen ja hallitus on pitänyt sen amerikkalaisten ulottumattomissa vuosikymmeniä? Tositarina tästä lääkkeestä, hydratsiinisulfaatista, on niin dramaattinen, että se aiheuttaa puistatuksia nähdessäsi lääkeinstituution korruption ja syöpähoidon karseat vaikutukset Yhdysvalloissa ja ympäri maailman.
Ihmistutkimuksissa hydratsiinisulfaatin on osoitettu parantavan elämää ja pelastavan ihmishenkiä yli 50 prosentissa tapauksista. Sitä käytetään ympäri Venäjän parhaissa syöpähoito-ohjelmissa. On uskomatonta, että se on myös halvempaa kuin purukumipakkaus. Annos maksaa vain kolme neljäsosa senttiä päivässä. Miksi et siis ole kuullut enempää tästä ihmelääkkeestä? Minun ei kai enää tarvitse toistaa yleisintä motiivia huokeiden syöpähoitojen tukahduttamisessa. Sanon vain, että kaksi kolmasosaa onkologien tuloista tulee kemoterapialääkkeiden myynnistä potilaille.
Takaisin hämmästyttävään tarinaan hydratsiinisulfaatista...

Virikkeitä syövän parannuskeinon etsintään 
Tohtori Joseph Gold aloitti uransa etsimällä intohimoisesti syövän biokemiallista syytä. Suoritettuaan tohtorin tutkinnon jälkeiset opinnot Kalifornian yliopistossa tohtori Gold otettiin Yhdysvaltojen ilmavoimien palvelukseen ja vietti kolme vuotta Mercury Astronaut -osaston ohjelmassa. Jätettyään ohjelman hän sai presidentti Eisenhowerin kunniamaininnan. Tohtori Gold käänsi nyt huomionsa uuteen tavoitteeseen. Hän halusi löytää lääkkeen, joka pysäyttäisi painonalenemisen ja heikentymisen, joista syöpäpotilaat kärsivät. Huolimatta siitä, mitä meidät on johdettu uskomaan, tämä riutuminen eli kakeksia on se, mikä todellisuudessa tappaa useimmat syöpäpotilaat. Itse asiassa sen osuus on 73 % kaikista syöpäkuolemista.

Vaikka yleisesti ajateltiin, että tämä oire esiintyy vain sairauden loppuvaiheessa, tohtori Gold havaitsi, että kakeksia alkaa biokemiallisesti aivan ensimmäisestä syöpäsolusta. Kakeksian pysäyttäminen on ehdottoman välttämätöntä, jos mielitään voittaa sota syöpää vastaan.

Kakeksian ymmärtäminen
Syövän kaltaisessa sairaudessa kakeksia aiheuttaa ruokahalun heikkenemisen, kunnes potilas lopulta saa anoreksian. Koska keho tarvitsee edelleen ravintoa, se alkaa hajottaa rasva- ja proteiinivarastojaan glukoneogeneesi-nimisen tapahtuman kautta kehon käyttöenergiaksi. Kasvaimen ja/tai syöpäsolujen glukoosiaineenvaihdunta on paljon tehottomampaa normaalien solujen aineenvaihduntaan verrattuna. Normaalit solut käyttävät glukoosia (sokeri) aerobisesti hapen avulla. Tämä on 15 kertaa syöpäsoluja tehokkaampaa. Syöpäsolut käyttävät glukoosia anaerobisesti käymisreaktion avulla. Koska käymisreaktio on tehottomampi, se tarvitsee paljon enemmän sokeria ja koska kasvaimen aineenvaihdunta on paljon normaalia solua voimakkaampi, sokerin tarve on vielä suurempi. Tämä sokeri on peräisin kehon hajoamistuotteista. Lopulta potilas kuolee yrittäessään ruokkia kasvainta, mistä johtuen kakeksia on pääasiallisin kuolinsyy syöpäpotilailla.”
Mutta tohtori Goldin mukaan kakeksian ongelma oli, että kukaan ei tiennyt mitään sen synnystä. Se oli täydellinen arvoitus.”(1)

Niinpä tohtori Gold jatkoi tutkimuksiaan ja havaitsi, että jos PEPCK-niminen entsyymi voitaisiin ehkäistä, syövän kakeksia voitaisiin teoreettisesti pysäyttää. Pian sen jälkeen, kun Gold oli kehittänyt teoriansa, hän osallistui entsyymejä käsittelevään konferenssiin, missä eräs toinen tutkijaryhmä esitteli kemikaalin, joka voisi ehkäistä juuri tätä PEPCK-entsyymiä. Kemikaalin nimi on hydratsiinisulfaatti, luonnollinen yhdiste, jota käytetään useissa eri teollisuusprosesseissa, muun muassa rakettipolttoaineen tuotannossa.”

Tutkimus ja Kansallisen syöpäinstituutin harjoittama vaimentaminen: kyse egosta ja ekonomiasta
Pian sen jälkeen, kun nämä kaksi löytöä hydratsiinisulfaatista tuli kontrolloitujen kliinisten tutkimusten aiheeksi ympäri maailman, yhdisteestä tehtiin kolme tutkimussarjaa: Petrov Research Institute of Oncology, Pietari, Venäjä; Harbor-UCLA Medical Center, Los Angeles, Yhdysvallat; National Cancer Institute, Yhdysvallat.

17 vuotta kestäneet venäläiset tutkimukset, jotka julkaistiin syöpää käsittelevissä aikakauslehdissä ja 10 vuotta kestäneet Kalifornian yliopiston tutkimukset, jotka myös julkaistiin arvostetuissa lääketieteen aikakausjulkaisuissa, osoittivat hydratsiinisulfaatin olevan tehokas ja turvallinen syövän kakeksiahoito.
Ainoastaan Kansallisen syöpäinstituutin suorittamat tulokset olivat ristiriidassa muiden tutkijoiden tulosten kanssa.(1,3)

Venäläisten ja Kalifornian yliopiston tutkimuksista poiketen Kansallisen syöpäinstituutin (NCI) tutkimusten mukaan hydratsiinisulfaatti oli tehoton hoito syövän kakeksiaan. Miksi siis heidän tuloksensa erosivat niin paljon muista tutkimuksista? Vastaus on, että vain NCI:n sponsoroimassa tutkimuksessa koehenkilöiden sallittiin ottaa lääkkeitä, jotka olivat yhteensopimattomia testilääkkeen kanssa.
Selkeistä varoituksista huolimatta NCI antoi tutkimuspotilaille luvan käyttää rauhoittavia lääkkeitä, barbituraatteja ja alkoholia. Hydratsiinisulfaatti on todellisuudessa luonnollinen monoamiinioksidaasinestäjä (MAO-estäjä) ja tämän perheen yhdisteet eivät sovi yhteen huumeiden kuten alkoholin, rauhoittavien lääkkeiden jne. kanssa, jotka vaimentavat keskushermostoa. Yhdistettynä nämä kaksi yhdistettä voivat mahdollisesti johtaa hengenvaaralliseen yhteisvaikutukseen.

Todellisuudessa NCI tahallaan sabotoi tutkimuksia ja onnistui hautaamaan hydratsiinisulfaatin seuraaviksi 20 vuodeksi julkistamalla lausunnon, että lääke oli arvoton. Ja mikä pahinta, he saattoivat tutkimushenkilöt vaaraan!
Miksi NCI sabotoi tahallaan hydratsiinisulfaattia syöpähoitona? Kuten olette todennäköisesti jo arvanneet, vastaus liittyy todennäköisimmin rahaan. Lääkelaatuinen hydratsiinisulfaatti maksaa vain kolme neljäsosa senttiä annokselta, joten on sanomattakin selvää, että syöpälääkärit eivät ansaitsisi paljoa rahaa tästä lääkkeestä.

Hydratsiinisulfaatin käytön hyödyt
Riippumatta siitä, onko hydratsiinisulfaatti kannattava lääkeyhtiöille ja onkologeille, se auttaa merkittävästi syöpäpotilaita. Kontrolloidut kliiniset kokeet osoittavat, että kaikista hydratsiinisulfaattia ottavista potilaista likimain puolella paino nousee, ruokahalu palaa, elinikä pitenee, kipu ja kärsimys vähenevät merkittävästi. Nämä ovat ratkaisevia hyötyjä sellaisille, jotka kamppailevat syövän kourissa. Monet potilaat ilmoittavat olevansa myös tarmokkaampia ja että monet oireet katoavat ja hyvänolon tunteet lisääntyvät.

Mutta vieläkin tärkeämpää on, että laajojen kliinisten tutkimusten mukaan hydratsiinisulfaatti vaikuttaa kaikkiin kasvaintyyppeihin joka vaiheessa.
Kalifornian yliopiston ja Petrov-instituutin tutkimukset osoittivat, että useimmin esiintyviä sivuvaikutuksia (joita oli alle 10 prosentilla tapauksista) olivat pahoinvointi ja oksentelu, mutta kun annosta pienennettiin, nämä sivuvaikutukset katosivat. Ei ollut todisteita elinvaurioista tai vaurioista immunologiselle järjestelmälle, kuten perinteisessä kemoterapiassa usein tapahtuu.(3)

Hydratsiinisulfaattia voidaan käyttää turvallisesti myös sädehoidon kanssa.
Tohtori Goldin mukaan hydratsiinisulfaatin ja sädehoidon käyttäminen yhdessä johtaa “synergiseen vaikutukseen” ja koska meneillään on kaksi erilaista syövän vastaista toimintaa, yhdistelmä tehoaa tavattoman hyvin kasvaimiin, joille ei muuten ole tehokasta hoitoa.”

MAO-estäjät tunnetaan parhaiten niiden masennusta ehkäisevistä vaikutuksista, mutta niillä on myös toinen tärkeä tehtävä kehossa, nimittäin tyramiiniaminohapon hajottaminen.

MAO-estäjiä otettaessa tyramiinia sisältävien ruokien syöminen voi aiheuttaa verenpaineen ja sykkeen nousun huippuunsa, mikä johtaa päänsärkyyn tai paljon pahempiin oireisiin. Asiaa mutkistaa vielä se, että tyramiini inaktivoi hydratsiinisulfaatin. Sen seurauksena hydratsiinisulfaatin käyttöä ajatteleville tyramiiniton ruokavalio on ehdottoman välttämätön.

Tyramiinia sisältäviä ruokia ovat
  • kaikki juustot paitsi raejuusto ja kermajuusto
  • kuivatut ja säilötyt lihat (esim. meetwursti, salami jne.)
  • suolasilli ja suolattu kuivakala
  • hiivauutteet/oluthiiva
  • kaikki alkoholijuomat
  • pikkelsit, hapankaali
  • hedelmät: avokaadot, säilötyt viikunat, rusinat, banaanit
  • maitovalmisteet
  • fermentoitu (käymisprosessilla tuotettu) soija (miso)
  • naudan- tai kananmaksa
Yleensä olisi vältettävä runsaasti proteiinia sisältäviä ruokia, jotka ovat vanhentuneet. Myös reseptivapaita vilustumis- ja allergialääkkeitä olisi vältettävä.(2)

Hydratsiinisulfaatin tulevaisuus
Tähän mennessä suoritetut kliiniset tutkimukset osoittavat hyödyn olevan 46 prosenttia myöhäisvaiheen potilailla, jotka eivät ole vastanneet mihinkään muuhun hoitoon. Tohtori Gold vakuuttaa, että hydratsiinisulfaatilla “monien sairaudessa tapahtuu vakiintuminen tai pysähtyminen tai palautuminen kahdeksi kuukaudeksi tai pidemmäksi ajaksi ja joidenkin parantuminen on pitkäaikaista.”

Onneksi hydratsiinisulfaatin pitkä taistelu on lopuillaan ja se on selviytynyt voittajana. Tätä mahtavaa läpimurtoa ei enää pidetä “epäsovinnaisena hoitona” ja nyt sitä on tosiaan saatavana lääketieteellisesti Yhdysvalloissakin.
Tohtori Goldin mukaan “paras tapa hankkia sitä on pyytää lääkäriltä resepti ja viedä se apteekkiin.”

Suomennos Jussi Yli-Panula lootuskirjakolmbus.fi
Lähde: Tomorrow’s Cancer Cures Today (Allan Spreen, MD)

Viitteet
Finding the Cancer Cachexia Key: Dr. Gold and hydrazine Sulfate
  1. Interview with Dr. Gold, July 3, 2008
  2. http://cancertutor.com/Cancer /Hydrazine.html
  3. http://www.hydrazinesulfate.org/
  4. http://www.health-science-spirit.com/hydrazine.html








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti