tiistai 10. marraskuuta 2015

Suositut lääkkeet tekevät flunssarokotteen lähes arvottomaksi!

Vuosi toisensa jälkeen rokotteet altistavat miljoonia herkkäuskoisia amerikkalaisia seniorikansalaisia vakaville hengitystieinfektioille ja jopa kuolemalle.
Big Pharma on nyt keksinyt tavan tehdä flunssarokotteen vieläkin arvottomammaksi. Nimittäin, kyse on suositusta lääkkeestä, jota valtavirta jakaa kuin joulukaramelleja.
Uuden tutkimuksen mukaan kolesterolilääkkeen ottaminen voi tehdä flunssarokotteesta lähes yhtä merkityksettömän kuin paperisateenvarjo.
Näin ollen, jos otat satiineja, saatat ihmetellä pitäisikö sinun jättää kolesterolilääke vai flunssapiikki?
Saanko tehdä asian sinulle helpoksi. Jätä ne molemmat. Kumpikin on susi yksistäänkin. On olemassa turvallisia luonnollisia vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa alentamaan kolesterolia samalla, kun ne vahvistavat immuunijärjestelmää flunssaa vastaan.
Ensin kuitenkin hieman tuosta rokote- ja statiinitutkimuksesta.
The Journal of Infectious Diseases -lehden mukaan tutkijat tarkastelivat flunssarokotteen tehokuutta vuosina 2000-2011 ja sitten erittelivät aineiston, joka perustui siihen, ottivatko ihmiset statiineja.
Kolesterolilääkkeitä nauttivilla potilailla flunssarokotteen teho oli surkeat 13,6 %. Rokote epäonnistui lähes 90-prosenttisesti!
Mutta statiinia ottamattomillakin teho oli vain 26 %. Juuri näin. Parhaimmillaankin flunssapiikki tehoaa vain joka neljännellä.
Valtavirran lääketieteellä on pikku salaisuus, josta he eivät kerro, kun he painostavat ihmisiä käärimään hihansa. Totuus on, että rokotteet valmistetaan ennen flunssasesonkia joka vuosi, joten valmistajat vain arvuuttelevat, mikä virukset ovat liikkeellä.
Rokotteet ovat alkujaankin surkea suoja flunssaa vastaan. Statiinit vielä heikentävät niitä.
Tämä ei kuitenkaan merkitse, että sinun pitäisi luottaa enemmän statiineihinkaan. Statiinit saattavat alentaa kolesterolia (joskus), mutta ne eivät ehkäise sydäntautia, syytä, miksi ihmiset joutuvat tälle lääkitykselle alun perin.
Lääkevalmistajatkin myöntävät, että kestää kaksi vuotta, ennen kuin statiineista saa täyden hyödyn. Tutkimusten mukaan tarvitaan 140 ihmistä ottamaan tätä lääkettä, jotta vältyttäisiin yhdeltä ainoalta sydänkohtaukselta viiden vuoden aikana.
Riski ei näytä sen arvoiselta, kun otetaan huomioon näiden lääkkeiden kohtalokkaat haittavaikutukset, joita ovat diabeteksen, munuaistaudin ja pysyvän lihasvaurion riskin lisääntyminen.
Jos olet todella huolestunut kolesterolistasi, on olemassa turvallisia ja luonnollisia vaihtoehtoja. Pellavansiemenöljy, punariisi ja paleoruokavalio voivat voivat riittää sinulle.
Jos haluat ehkäistä flunssan, jätä rokotukset väliin ja rakenna vahva immuniteettijärjestelmä luonnollisesti ja turvallisesti. Suosittelen täydentämään D- ja C-vitamiineja sinkillä ja seleenillä.
Sydäntautia ja flunssaa voi ehkäistä koskematta roskaan, jota Big Pharma kaupittelee.

Terveydeksi

Dr. Glenn S. Rothfeld, M.D.
Nutrition & Healing

Suomennos Jussi Yli-Panula

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti