maanantai 9. marraskuuta 2015

EFT ja flunssa

Chris Shaver vie meidät vaihe vaiheelta EFT-prosessin kautta pahan flunssan ehkäisemiseen. Huomatkaa, että hänen oli näpyteltävä itsepintaisesti päästäkseen tulokseen. Vastakohtana tälle olen nähnyt muita tapauksia, missä oireet hävisivät vähemmällä naputtelulla. Ilmeisestikään kaikki EFT-tapaukset eivät ole samanlaisia.

Halauksin
Gary

Eilen ja eilen illalla käytin EFT:tä karkottamaan flunssan. Vaimoni sai flunssan... Kehotin häntä naputtelemaan, mutta jälleen kerran kukaan ei ole profeetta omalla maallaan.
Lyhyesti sanottuna EFT säästi minut kolmen päivän säälimättömältä koko kehoa koettelevalta surkeudelta ja vielä kahden kuukauden hellittämättömiltä vilustumisoireilta, jotka
lopulta johtavat lääkärikäyntiin ja antibioottikuuriin (kaava, joka on toistunut kohdallani 15 vuotena 20 vuoden aikana).
Seuraavana päivänä, kun vaimoni kaatui vuoteeseen flunssan kourissa, sain ensimmäiset flunssan oireet; kova särky toisella puolella päätä ja sitten kurkussa. Aloitin naputtelun välittömästi. Tässä ovat lauseet, joita käytin naputellessäni pitkin paivaa ja kolme tuntia viime yönä:

Vaikka minulla on tämä päänsärky...
Vaikka minulla on tämä kurkkukipu..
Vaikka uskon, etten millään voi pysäyttää tätä sairautta...
Vaikka minulla on tämä usko, että kehoni voi joutua sairauden kouriin...
Vaikka en ymmärrä, että kehoni on täydellinen ja on aina yhteydessä täydelliseen terveyteen...

Enimmäkseen näpyttelin oireita. Mutta viime vuorokauden aikana sain aina välillä oivalluksia uskomusjärjestelmästäni koskien sairautta ja naputtelin myös edellä olevia lauseita.
Eilispäivän aikana naputtelin aina kun tunsin päänsärkyä. Päänsärky oli ikään kuin sairaus, joka yritti perustaa sillanpääaseman kehooni – kuin ”tietokoneohjelma”, joka yritti käynnistyä. Joka kerta kun tein EFT:tä voin sananmukaisesti tuntea kehoni rentoutuvan ja ”flunssaohjelman” lakkaavan. Huokasin syvään monta kertaa ja rentoutuminen läpäisi vatsani alueen. Näpyttelin varmaankin 12-20 kertaa tunnissa koko päivän.
Ajattelin, mitä yö toisi mukanaan. Nukahdin keskiöyöllä ja heräsin kello 2 viiltäviin kipuihin vatsassani. Ryhdyin heti naputtelemaan. Kävin kylpyhuoneessa ja vähensin vatsakipuani 10:stä 1:een naputtelulla – ja estin normaalisti tulevan kamalan kohtauksen ja sitä seuraavan ripulin.
Saatoin kuulla skeptikon kysymykset jo kirjoittaessani. Elän skeptikkojen kanssa, joten tiedän kysymykset: Kuinka tiedät, että kehossasi oli flunssa? Kuinka tiedät, että olisit saanut ripulin?
Tässä maailmassa on paljon asioita, joita en tiedä. Mutta tiedän tarkalleen millä tavalla tuo tauti on tullut kehooni menneisyydessä, ja järjestyksen, jota se noudattaa. Flunssa on merkinnyt minulle aina seuraavia ennustettavia oireita peräkkäin.

Ensimmäiset kolme päivää: Päänsärky, liikkuva kurkkukipu, tukkoinen kurkku, poskiontelokipu, kivut kehossa, päivän kestävä ripuli, hirveä niskakipu, nivelkipu, kuume, raivokkaat vilustumisoireet.
Kahdesta viikosta kahteen kuukauteen: Kurkkukipu, yskä, kihelmöivä kurkku, poskiontelotulehdus, liman valuminen alas kurkusta.
Keskiyöllä käytin kaikkiaan kolme tuntia naputteluun. Naputteluohjelmani oli päälaelta kainalon alueelle ja myös nännin alapuolella oleva piste, koska tämä piste tuntui avaavan merkittävästi helpotusta.
Maatessani vatsallani naputtelin toisella kädelläni edes takaisin sormenpääpisteitä. Päänsärkyä tuli toistuvasti kuin myös vatsakramppeja ja jokaisella naputtelulla saatoin tuntea ”flunssaohjelmani” laukeavan.
Lopulta aloin naputtelemaan lausetta:

Minulla on voima pysäyttää tämä ”flunssaohjelma”.
Tehtyäni tätä noin puoli tuntia koko kehooni tuli sellainen avoin ja selkeä tunne. Se oli syvää rentoutumista – ikään kuin paljon tilaa olisi avautunut. Tämä tunne vähensi varuillaan oloa ja nukahdin.
Heräämisen jälkeen tänä aamuna minulla on ollut pari päänsärkykohtausta. Ikään kuin vasaroinninin sijasta tuntuu kuin minua nipisteltäisiin sormenpäillä. Päänsäryt ovat laskeneet ohimoilleni. Flunssa vaikuttaa olevan lähdössä heiketen voimakkuudeltaan.

Skeptikko saattaisi sanoa, että uskoni EFT:hen antoi helpotuksen eikä EFT. Mitä muuta voi vastata tällaisille ihmisille kuin ”kenties”. Mutta minulla on ollut vahva usko C-vitamiinin, Echinacean, sinkin ja muiden voimaan eivätkä nämä koskaan ennen estäneet flunssaani. Vaimoni, joka uskoo kaikkien noiden ravintolisien voimaan, käytti niitä runsaasti, mutta ne eivät estäneet flunssaa.
Tiedän mitä tiedän. Olen käyttänyt EFT:tä laukaisemaan syvän tunnetrauman. Nyt olen käyttänyt EFT:tä estämään flunssan.

Minulle EFT on resetointinappula, jota voin käyttää poistamaan elimistöstäni minkä tahansa epätasapainon oli se sitten tunneperäinen tai patologinen. Käytän sitä erittäin sinnikkäästi ja se toimii johdonmukaisesti ja perusteellisesti.
Jäljestä päin ajatellen ainut seikka, jonka minun olisi pitänyt tehdä eri tavalla olisi ollut aloittaa EFT heti, kun vaimoni alkoi tuntea oireitaan, ehkä sekä hänen puolestaan että estämään viruksia tulemasta kehooni. Kokeilen sitä ensi kerralla.

Gary, paljon kiitoksia sinulle jälleen ja siunausta työllesi!

Chris Shaver
P. S. Kertokaa ystävillenne, että flunssaan on vihdoinkin hoito.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti