maanantai 9. marraskuuta 2015

AHCC - immuniteetin vahvistaja

AHCC (Active Hexose Correlated Compound) on Japanin suosituin immuniteettia vahvistava ravintolisä. Uskomme sen olevan alansa arvostetuin tuote maailmassa. Yli 15 vuoden aikana sadat tuhannet ihmiset ovat käyttäneet AHCC:ta. AHCC:sta on tehty laboratorio-, eläin- ja kliinisiä kokeita yli 30 yliopistossa ja tutkimuslaitoksessa sekä yli 700 sairaalassa niin Japanissa kuin muulla maailmassa.
AHCC on hybridisienen uute ja sitä viljellään laboratoriossa hyvän valmistuskäytännön (good manufacturing practice) mukaisesti noudattaen ISO 9002 ja HACCP -standardia. Se sisältää suuren määrän aktiivisia ainesosia, muun muassa alfa- ja betaglukaanijohdannaisia, joita perinteisissä lääkesienissä ei ole. AHCC on myös entsyymaattisesti muunnettu alentamalla sen molekyylipainoa 5000 Daltoniin, mikä parantaa imeytymistä suun kautta nautittaessa. Terveen kehon immuniteettijärjestelmä kykenee eliminoimaan syöpäsolut. Mutta kun immuniteetti on heikentynyt, syöpäsolut lisääntyvät ja erittävät erilaisia immuniteettia tukahduttavia tekijöitä. Perinteiset hoidot (kemoterapia ja sädehoito) heikentävät edelleen immuniteettijärjestelmää.
AHCC kykenee palauttamaan immuniteetin kunnon myös haastavissa olosuhteissa, esimerkiksi. syövässä.
Yli 15 vuotta jatkuneet  tutkimukset ovat osoittaneet, että
  • AHCC parantaa immuunivastetta usealla tavalla: se edistää makrofagien ja luonnollisten tappajasolujen lisääntymistä parantamalla niiden mitattavaa toimintaa yli 300 prosentilla. Se lisää hyödyllisten sytokiinien (solujen välisinä viestiaineina toimivia pienmolekyylisiä proteiineja) tuotantoa mukaan lukien kasvaimen nekroositekijä (TNF-alpha; nekroosi - kuolio), interferonigamma ja interleukiinit 1, 2 ja 12. Se hillitsee tiettyjä immuniteettia heikentäviä sytokiineja ja parantaa Th1- ja Th2-solujen välistä tasapainoa.
  • AHCC parantaa merkittävästi perinteisten syöpähoitojen tehoa ja vähentää sivuvaikutuksia (pahoinvointi, ruokahaluttomuus, maksan toksisuus, veriarvojen muutokset).
  • AHCC:lla on suora kasvainten vastainen vaikutus, joka voi johtaa niiden kutistumiseen.
  • AHCC voi ehkäistä olemassa olevien syöpien leviämistä ja vähentää niiden esiintymistiheyttä pidentäen näin potilaiden odotettua elinaikaa.
  • AHCC parantaa elämänlaatua (fyysistä toiminta- ja suorituskykyä, mielentilaa ja sosiaalisia suhteita) potilailla, jotka kärsivät erilaisista immuniteettisairauksista, mukaan lukien krooniset ja parantumattomat sairaudet.
  • AHCC parantaa monien vakavien sairauksien oireita, kuten virushepatiitti, hepatiitti C (virusten määrä laskee 85 % 3 kuukaudessa) ja puhjennutta hepatiittia. Se estää hepatiitin kehittymistä kirroosiksi. Kaikenkaikkiaan se edistää kehon kykyä puhdistautua hepatiitista.
  • AHCC alentaa diabeetikoiden verensokeria ja normalisoi sokeroitunutta hemoglobiinia estäen näin diabeteksen komplikaatioita.
  • AHCC:lla on todistettuja tulehduksia ehkäiseviä vaikutuksia useissa sairauksissa, mukaan lukien nivelreuma. Eläinkokeissa se auttoi estämään candida albicansin kasvua. Se parantaa HIV-potilaiden immuniteetin tunnuslukuja ja elämänlaatua.
  • AHCC:lla ei ole sivuvaikutuksia ja sen toksisuus (myrkyllisyys) on poikkeuksellisen alhainen.
Suomennos Jussi Yli-Panula
lootuskirja@kolumbus.fi


Saatavana Supersmart 500 mg 60 kaps. 76,60 Eur (EU-maa, ei tullimuodollisuuksia). Hakusanalla AHCC löytyy muitakin myyjiä, useimmat EU:n ulkopulelta.
Löytyipä suomalainenkin Biovea info-fi@biovea.com, 63,70 Eur

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti