lauantai 9. tammikuuta 2016

PectaSol C ja ProstaCaid syöpään

Kaksi yrttiyhdistelmää, jotka voivat käydä käsiksi jopa pitkälle edenneisiin eturauhastapauksiin

Muunnetun sitruspektiinin (modified citrus pectin - MCP) syövän vastaisista ominaisuuksista ilmestyy paljon tutkimuksia. Sillä on ainutlaatuinen ominaisuus estää syöpäsolujen leviäminen muualle kehoon.
Muunnetulla sitruspektiinillä on saatu positiivisia tuloksia joitakin yleisimpiä ja tappavimpia syöpälajeja vastaan, kuten eturauhas-, rinta-, paksusuoli- ja keuhkosyöpä.

Muunnettu sitruspektiini on peräisin sitrushedelmien kuten appelsiinien ja grapehedelmien mallosta ja kuorista, jotka on muunnettu tuottamaan lyhyempiä sokeriketjuja. Nämä lyhyemmät sokeriketjut imeytyvät paremmin suoliston kautta verenkiertoon, missä ne kykenevät suorittamaan uskomattomia toimintoja, erityisesti syöpäsoluja vastaan.

Kohteena syövän kasvukeinot
Muunnettujen sitrushedelmien lyhyemmät sokeriketjut eli glykaanit ovat ratkaisevia solujen kommunikaatiolle. Ne sitovat solujen pinnoille molekyylejä, joita kutsutaan hiilihydraatteja sitoviksi proteiineiksi eli lektiineiksi ja välittävät kaikenlaista tietoa. Tässä tapauksessa muunnetussa sitruspektiinissä olevat sokeriketjut näyttävät ottavan kohteekseen yhden hyvin erityisen lektiinin nimeltä galektiini-3, jolla on tärkeä tehtävä syövän kehittymisessä.

Tutkimuksissa on toistuvasti havaittu syöpäkudoksen galektiini-3 -tason olevan koholla terveisiin kudoksiin verrattuna. Galektiini-3:n yhteys syöpään on todettu monissa syöpälajeissa mukaan lukien kilpirauhassyöpä (Am J Pathol 1995;147(3):815-822;Cancer 1999; 85(11):2475-2484), mahasyöpä (J Comp Pathol 2001; 124(2-3):216-218), aivolisäkesyöpä (Cancer Res 2003;63(9):2251-2255), rintasyöpä (J Natl Cancer Inst 2002;94(24):1854-1862) ja peräsuolisyöpä (Prostate Cancer and Prostatic Diseases 2003,6:301-304).
Galektin-3 näyttelee osaa myös erilaisissa syöpään liittyvissä biologisissa toiminnoissa muun muassa solujen adheesiossa (kiinnittyminen) ja metastaasissa (taudin leviäminen) (Cancer Res 2003;63(23):8302-8311). Tutkijoiden mielestä galektin-3 suorittaa kaiken tämän kahdella eri tavalla kunkin käyttäessä sen proteiinimolekyylirakenteen toista päätä.

Toinen pää nimeltä C-terminaalipää sitoo hiilihydraattimolekyylejä muihin soluihin sallien syöpäsolujen kiinnittymisen toisiinsa ja terveisiin soluihin. Tämä tapahtuma mahdollistaa syövän leviämisen eli metastaasin. Galektin-3:n vastakkainen pää on nimeltään N-terminaali. Kun erityinen aminohappo seriini sitoutuu galektin-3 -molekyyliin tietyssä kohtaa N-terminaalin päätä, se laukaisee sarjan biokemiallisia reaktioita, jotka suojaavat syöpäsoluja apoptoosilta (kuolema).

Tutkijat uskovat, että kyseessä on kaksitahoinen puolustus: Galektin-3 tappaa immuniteettijärjestelmän soluja, jotka pyrkivät hyökkäämään syöpäsoluja vastaan ja se muodostaa myös suojaavan esteen syöpäsolujen ympärille suojaten niitä syöpälääkkeiden vaikutuksilta ja hoidoilta kuten kemoterapia tai sädehoito (Cancer Res 2001;61(12):4851-4857, Cancer Res 2003,.63(23):8302-8311).

Mitä tällä siis on tekemistä grapehedelmän mallon kanssa? Muunnetun sitruspektiinin (MCP) molekyylit estävät proteiinin kyvyn sitoutua hiilihydraatteihin toisissa syöpäsoluissa ja terveissä kudoksissa sitoutumalla galektin-3:n hiilihydraattireseptorikohtiin itse C-terminaalipäässä. Kun kaikki sitoutumiskohdat ovat estettyjä, syöpäsolut eivät voi tarttua yhteen eivätkä levitä kiinnittymällä muihin alueisiin.

Muunnettu sitruspektiini hidastaa kasvainten kehitystä ja jopa tappaa syöpäsoluja
Useilla merkittävillä eläin- ja laboratoriokokeilla on osoitettu muunnetun sitruspektiinin teho estää tai hidastaa etäpesäkkeiden muodostumista ja jopa tappaa syöpäsoluja. Eräässä tutkimuksessa hiirille syötettiin muunnettua sitruspektiiniä juomavedessä ja sitten niihin ruiskutettiin ihmisen rintasyöpäsoluja tai paksusuolisyöpäsoluja. Kaikissa tapauksissa muunnettu sitruspektiini ehkäisi kasvaimen kasvua, spontaania syövän leviämistä ja angiogeneesiä, tapahtumaa, jolla solut kehittävät verisuonia.

Tutkimuksen rintasyöpäosassa muunnetulla sitruspektiinillä hoidettujen hiirien kasvainkoko oli alle 1/3 hoitamattomien hiirien kasvainkoosta. Eikä yhdelläkään muunnetulla sitruspektiinillä hoidetulla hiirellä ollut kasvaimia keuhkoissa tutkimuksen lopussa.

Tutkijat saivat samanlaisia tuloksia hiirillä, joihin ruiskutettiin paksusuolisyöpäsoluja. Muunnetulla sitruspektiinillä hoidettujen hiirien primaarikasvaimet olivat puolet hoitamattomien hiirien kasvainten koosta. Kaikkien hoitamattomien hiirien imusolmuissa kehittyi etäpesäkkeitä ja 60 %:lla kehittyi etäpesäkkeitä maksaan, mutta vain 25 %:lla muunnetulla sitruspektiinillä hoidetuista hiiristä kehittyi imurauhassyöpä eikä yhdenkään maksassa näkynyt merkkejä syövästä (J Natl Cancer Inst 2002;94(24):1854-1862).

Jo vuonna 1995 tiedemiehet näkivät vastaavanlaisia tuloksia rotilla, joihin ruiskutettiin ihmisen eturauhassyöpäsoluja ja hoidettiin muunnetulla sitruspektiinillä. Lähes kaikilla hoitamattomilla rotilla (15/16) kehittyi etäpesäkkeitä keuhkoihin 30 päivässä, mutta vain 50 %:lla muunnetulla sitruspektiinillä hoidetuista rotista (seitsemällä 14:sta). Yli puolella hoitamattomista rotista kehittyi myös imusolmukasvaimia, mutta vain 13 %:lla muunnetulla sitruspektiinillä hoidetuista rotista (J Natl Cancer Inst 1995;87(5):348-355).

Näissä tutkimuksissa nähdyt tulokset kilpailevat monien reseptillisten syöpälääkkeiden kanssa. Mutta muunnettu sitruspektiini on parempi siinä, ettei sillä näytä olevan vaarallisia sivuvaikutuksia tai yhteisvaikutuksia. Alle 5 %:lla muunnettua sitruspektiiniä ottavilla on ilmavaivoja tai löysä uloste johtuen sen liukenevasta kuitupitoisuudesta. Tämä voidaan tavallisesti hoitaa pienentämällä annosta ja palaamalla vähitellen suositustasoon. Mutta useimpi- en perinteisten syöpähoitojen toksisiin sivuvaikutuksiin verrattuna nämä ongelmat ovat mitättömiä.

Uusi ja parannettu valmiste
Näiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää käyttää muunnettua sitruspektiiniä (MCP - modified citrus pectin) ei tavallista sitruspektiiniä. Tutkimusten mukaan vain muunnetulla sitruspektiinillä on kyky estää syöpäsolujen kiinnittyminen ja galektin-3:n toiminta (Glycoconj J 1994;11(6).527-532). Todellisuudessa lähes kaikki tutkimukset muunnetun sitruspektiinin vaikutuksista on tehty samalla tohtori Isaac Eliazin kehittämällä valmisteella PectaSolilla Yhdysvalloissa.

Eräässä varhaisessa tutkimuksessa 7:llä 10:stä uusiutuvaa eturauhassyöpää sairastavan potilaan PSA:n puoliutumisaika hidastuin merkittävästi PectaSolilla (Prostate Cancer and Prostatic Diseases (2003) 6, 301-304).
Tohtori Eliaz tiesi kuitenkin, että hän voi tehdä tästä valmisteesta vieläkin tehokkaamman ja hän teki. Vuosien tutkimusten jälkeen hän oivalsi, että pektiini imeytyy tehokkaammin, jos sen molekyylit eivät ole niin suuria. Niinpä hän kehitti erityisen menetelmän, jolla nämä pektiinimolekyylit saatiin pienemmiksi ja PectaSol syntyi.

“Uskon, että PectaSol-C on pidentänyt elämääni”
Koska molekyylit ovat niin pieniä, enemmän pektiiniä kulkee verenkierrossa ja kiinnittyy kohteisiinsa syöpäsoluissa. Mullistavassa kokeessa PectaSol-C:n osoitettiin tehoavan potilailla, joiden pitkälle edennyttä syöpää ei voitu hoitaa (Clinical Medicine: Oncology. 2007:1, 73- 80).

Kaikilla kokeeseen osallistuvilla potilailla oli terminaalisyöpä (erilaisia syöpiä) ja melkein 90 % syövistä oli levinnyt ja kaikki niin sanotut valtavirtalääketieteen ‘ratkaisut’ (kemoterapia ja leikkaus) olivat epäonnistuneet.
Sitten he kokeilivat PectaSol-C:tä ja se kirjaimellisesti käänsi heidän elämänsä. Vain 16 viikon kuluttua 35,7 % potilaista oli osoittanut positiivisen vasteen kivun, toiminnallisen heikentymisen ja painon suhteen. Lisäksi 28,6 % potilaista pysyi vakaana 16 viikon hoidon jälkeen.

Yksi näistä potilaista oli R. E. Kaliforniasta. Hänellä oli pitkälle edennyt eturauhassyöpä ja hänen tuloksensa olivat suoranainen ihme. Hän sanoo: “Uskon, että PectoSol-C on pidentänyt elämääni.” 16 viikkoa kestäneen kokeilun aikana R.E:n PSA laski 50 %. Hänen kliiniset arvonsa, kipunsa ja elämänlaatunsa paranivat merkittävästi.

Mikä parasta, PectoSol-C:llä ei näytä olevan vaarallisia sivu- tai yhteisvaikutuksia. Harvoissa tapauksissa muunnettua sitruspektiiniä ottavilla on ilmavaivoja tai löysä uloste sen kuitupitoisuudesta johtuen. Tämä voidaan kuitenkin hoitaa helposti pienentämällä annosta ja palaamalla vähitellen hoitotasolle. Mutta kun tätä verrataan perinteisten syöpähoitojen toksisiin sivuvaikutuksiin, nämä ongelmat ovat hyvin mitättömiä.

PectaSol-C esittää nyt vakuuttavamman syövän vastaisen tieteen
On selvää, että PectaSol-C voi olla tuhoisa eturauhassyövälle ja nyt tiedämme tarkasti, kuinka tämä tapahtuu. Juuri julkaistussa in vitro -tutkimuksessa tiedemiehille selvisi, että PectaSol-C itse asiassa pysäyttää uusien eturauhassyöpäsolujen tuotannon ja aiheuttaa nii- den apoptoosin (solukuolema) (Cancer Therapies. 9(2) 197-203, 2010). Näin ollen samalla kun se tappaa vanhoja syöpäsoluja, se estää myös uusien syöpäsolujen syntymisen.

Hyvä uutinen on, että PectaSol-C:llaa on sama vaikutus niin androgeeniriippuvaisiin kuin androgeeniriippumattomiin syöpäsoluihin. Valtavirran lääketieteessä jälkimmäistä on paljon vaikeampi hoitaa.
Tulokset ovat vieläkin paremmat, kun PectaSol-C liitetään toiseen eturauhassyövän vastaiseen valmisteeseen...

33 eturauhasta tukevaa ainesosaa yhdistää voimansa syöpää vastaan

Tohtori Eliaz olisi voinut olla tyytyväinen PectaSol-C:n ylivoimaiseen menestykseen, mutta sen sijaan hänelle oli elintärkeää luoda eturauhasspesifinen ravintolisä, sellainen, mikä täydentäisi muunnetun sitruspektiinin syöpää tappavia ominaisuuksia syöpähoidossa. ProstaCaid® sisältää 33 ainesosaa, jotka muodostavat vaikuttavan kokoelman tehokkaimpia eturauhasen vahvistajia: C-vitamiini, sahapalmun marja, pygeumin kuoriuute, job's tears siemenen uute, nokkosen juuriuute, parsakaalin uute, phellinus linteus, D3-vitamiini, rypäleen kuoriuute, lykopeeni, kiinalainen golden thread rhizome-uute, alfalipoiinihappo, skullcap root extract, lakkakääpä (Ganoderma lucidum), OptiZinc®, granaattiomena, berberiini, sitrusbioflavonoidikompleksi, eleuthero root extract, Chinese skullcap root extract, coriolus versicolor, seleeni, kurpitsansiemenöljyuute, kurkuman juuriuute, astralagus membranaceus juuriuute, vihreän teen lehtiuute, voikukan juuriuute, beta sitosterol, Chinese Similax,
rhizome uute, quercetin, DIM, knotweed ja boori. Yhdistelmä edistää ja ylläpitää eturauhasen terveyttä pitkällä aikavälillä ja voi paljolti estää eturauhassyövän syntyä. ProstaCaid sisältää useita ainesosia, jotka auttavat hallitsemaan hormonitasoa tasapainottaen erityisesti estrogeeni-/testosteronisuhdetta, joka on ratkaiseva etu- rauhasen terveydessä.

Sen kattava antioksidanttiprofiili auttaa estämään DNA-vaurioita ja suojaamaan eturauhassoluja. Tohtori Elias: “Tämän erityisen ainesosayhdistelmän kyky tappaa sekä hormonisensitiivistä että hormoniresistenttiä eturauhassyöpää (etäpesäkkeitä luova tyyppi) on todella harvinaislaatuinen. Tutkimusten mukaan tämä erityinen aineyhdistelmä voi pelastaa ihmishenkiä, estää eturauhassyöpää ja pidentää eturauhassyövästä kärsivien elinaikaa.”

ProstaCaid tappaa syöpäsolut 72 vain tunnissa
ProstaCaid kuten sen kumppani PectaSol-C voi auttaa pysäyttämään syövän etenemisen, mutta se tekee sen eri tavalla kuten tuliterä uusi tutkimus osoitti (Integrative Cancer Therapies. 9(2) 186-196, 2010). Tämä yhdistelmä itse asiassa katkaisee eturauhassyöpäsolujen elinkaaren (G2/M-niminen solusyklipysähdys). ProstaCaid kumoaa syklin, ennen kuin mitoosivaihe normaalisti jakautuu ja toistuu.

Ilman mitoosia eturauhassyöpäsolut eivät kykene lisääntymään. PectaSol-C:n tapaan ProstaCaid aiheuttaa myös eturauhassolujen kuoleman laukaisemalla apoptoosin. Ja ProstaCaidillä on sama tappava vaikutus sekä androgeeniriippuviin että androgeeniriippumattomiin eturauhassyöpäsoluihin. Tämä on erityisen tärkeää, kuten päätutkija Dr. Jun Yan sanoo: “Näkemämme tulokset tästä yhdistelmästä ovat hyvin tärkeitä syöpähoidossa, koska tällä hetkellä hormoniresistenttiin eturauhassyöpään ei ole tehokasta hoitoa.”

Tässä kokeilussa yhdistelmällä voitiin pysäyttää eturauhassyöpäsolujen lisääntyminen ja saada aikaan solukuolema vain 72 tunnin hoidon jälkeen - ainoastaan kolmessa päivässä. Mikä parasta, syövän nujertamiseen tarvittiin pieniä annoksia.

ProstaCaid-yhdistelmän ainesosien synergeettinen vaikutus tuottaa vasteen paljon pienemmillä pitoisuuksilla kuin yksittäisillä ainesosilla, mutta koska kunkin ainesosan tehon selvittäminen vaatisi kokonaisen kirjan (muistanette, että ainesosia on 33!), tässä on vain joitakin aivainvaikuttajia:

DIM hidastaa kasvaimen kasvua ilman sivuvaikutuksia. Diindolylmethane (DIM) on todistetusti syöpää ehkäisevä ravinne, erityisesti hormoniperäisissä syövissä. Yhdessä in vitrotutkimuksessa todettiin, että DIM kykenee aiheuttamaan syöpäsolujen kuoleman (Br J Cancer. 91(7):1358-1363, 2004). Toisessa in vitro-tutkimuksessa todettiin, että tämä ravinne esti eturauhassyöpäsolun lisääntymisen, mikä johti tutkijat päättelemään, että DIM saattaa “vähentää sairauden uusiutumista” (Biochem Biophys Res Commun. 340(2):718-725, 2006).

Erään eläintutkimuksen mukaan DIM ehkäisi eturauhaskasvaimen kasvua ilman toksisia sivuvaikutuksia (Prostate. 61(2):153-160, 2004). Kuinka DIM tekee tämän? Se ehkäisee erityisen vaarallisen estrogeenityypin 16-hydroxyestronen syntyä tuottaen sen sijaan turvallisemman version tästä hormonista.

Nokkosen juuri estää hyvänlaatuisia soluja muuttumasta pahanlaatuisiksi. Nokkonen on
erittäin tehokas syöpähoito ja -ehkäisijä. Itse asiassa nokkonen näyttää estävän laajentuneen eturauhasen hyvänlaatuisia soluja kehittymästä pahanlaatuisiksi ja muuttumasta eturauhassyöväksi (Cancer Biol Ther. 3(9), 2004). Eräs tutkimus paljasti, että nokkonen voi estää eturauhassyövän soluja lisääntymästä, mikä saattaa pitää syövän kurissa (Planta Medica. 66(1):44- 47, 2000).

Chinese skullcap (Scutellaria baicalensis), Baikalin kalotti on perinteinen syöpähoito. Baikalin kalotin avainyhdiste, flavonoidi nimeltä baicalin näyttää ehkäisevän eturauhassyöpäsolun kasvua olivat nuo solut sitten androgeeniriippuvaisia tai -riippumattomia. Se edistää samalla apoptoosia (Cell ProLf 34(5):293-304, 2001).
Tutkimus hiirillä, joihin ruiskutettiin ihmisen syöpäsoluja, osoittaa, kuinka hyvin tämä kiinalaisen yrttilääkinnän perusaine toimii (Cancer Res. 63(14):4037-4043, 2003). Tutkijat havaitsivat, että kasvaimen koko pieneni 66 % vain seitsemän viikon hoidon jälkeen Baikalin kalotilla.

Berberiini kohdistuu kasvaimiin ja tulehduksiin samalla kertaa. Tämä emäksinen aine laukaisee apoptoosin eturauhassyövän soluissa olivat ne androgeeniriippuvaisia tai ei. Berberiini estää myös noita syöpäsoluja lisääntymästä ja tulemasta hallitseviksi jättäen terveet solut koskemattomiksi (Mol Cancer Ther. 50:296-308, 2006).

Granaattiomena on todistetusti eturauhasta suojaava hedelmä. Lukuisat tutkimukset osoit- tavat, kuinka tehokkaasti tämä hedelmä toimii eturauhassyöpää vastaan.

Vuonna 2005 tehty tutkimus osoitti, että eturauhassyöpäpotilaiden PSA-arvon puolittumisaika piteni, kun he joivat vain 236 millilitraa (8 unssia) granaattiomenamehua päivässä. Lyhyt puolittumisaika osoittaa, että syöpä etenee nopeasti (Pantuck, A. J., et al. American Urological Association Annual Meeting. San Antonio, USA. May 21-26, 2005).

Laboratoriossa useat granaattiomenamuodot (kuten fermentoitu mehu ja siemenöljy) estivät eturauhassyövän kasvua (J Med Food. 7(3):274-283, 2004). Vuonna 2005 tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että granaattiomenan hedelmäuute pysäytti eturauhassyöpäkasvun ja laukaisi apoptoosin noissa soluissa (Cell Cycle. 5(4), 2006). Granaattiomenamehun osoitettiin alentavan PSA-arvoa ja ehkäisevän kasvaimen kasvua hiirillä, joihin oli siirretty eturauhassyöpäsoluja (Proc Natl Acad Sci USA. 102(4l):14813-14818, 2005).

Ganoderma lucidum (tunnetaan paremmin reishisienenä) pysäyttää syövän ravinteiden saannin, joten kasvaimet eivät pysy hengissä. Reishin on osoitettu estävän lisääntymistä ja aiheuttavan syöpäsolujen apoptoosin (Intl Oncol. 24(5).1093-1099, 2004). Se toimii katkaisemalla eturauhassyöpäsolujen veren saannin, jota ilman ne eivät yksinkertaisesti elä ja pysy hengissä (Drug Discov Today. 10(23-24):1584, 2005). Reishin on osoitettu pysäyttävän angiogeneesi-nimisen prosessin eli uusien verisuonien syntymisen niin, että kasvaimien ei ole mahdollista levitä (Biochem Biophys Res Commun. 330(1):4'6-52, 2005).
Lisäksi, reishisieni estää erittäin aggressiivisten eturauhassyöpäsolujen leviämisen katkaisemalla erityiset solusignaalit, mikä on avaintekijä syövän hallintaan saamisessa (Biochem Biophys Res Commun. 298(4):603-612, 2002).

Pygeum (Prunus africana - Afrikan luumu) edistää eturauhasen terveyttä pysäyttämällä syöpäsolujen kasvun. Plasebokontrolloidussa tutkimuksessa tutkijat havaitsivat, että pygeumuute paransi merkittävästi eturauhasesta johtuvia virtsaamisongelmia (J Ann Urol (Paris), 18(3):193-195, 1984).
Afrikan luumu vaikuttaa aktiivisesti myös eturauhassyöpäsoluihin estäen niiden hallitsematonta jakautumista. Erään in vitro-tutkimuksen mukaan pygeum voi keskeyttää syöpäsolusyklin eturauhasessa estämällä solujen jakautumisen ja lisääntymisen (Arch Esp Urol. 56(4):369- 378, 2003).

ProstaCaid kaksinkertaistaa PectaSol-C:n syöpää tuhoavat ominaisuudet
Olet juuri nähnyt, kuinka tehokkaita ProstaCaid ja PectoSol-C ovat tuhoamaan eturauhassyöpää. Mutta tohtori Eliazkin oli hämmästynyt, kuinka paljon vahvempia ne ovat, kun ne toimivat ryhmänä.

Työn alla oleva tutkimus (joka julkaistaan tulevaisuudessa) osoittaa, että kun molempia tuotteita käytetään yhdessä, PectaSol-C:n vaikutukset kaksinkertaistuvat (Wojnowski, R., et al. Modified citrus pectin enhances the effect of novel dietary supplement formulas inhibition of invasiveness of breast and prostate cancer cells by down-regulation of urokinase plasmi-nogen activator (uPA) secretion. Indiana University. 2010).

Nyt tutkitaan PectaSol-C:n vaikutusta yksinään ja sitten yhdistettynä ProstaCaidiin erittäin hyökkääviä eturauhassyöpäsoluja vastaan. Muunnetulla sitruspektiinillä yksinään oli odotetusti voimakas vaikutus estämällä noiden invasiivisten solujen leviämisen.

Kun tutkimusryhmä lisäsi ProstaCaidin muunnettuun sitruspektiiniin, he havaitsivat, että leviämiskäyttäytyminen väheni suuresti. Tämä merkittävä löytö tapahtui laboratoriossa. Mutta tohtori Eliaz näki tämän yhdistelmän uskomattoman vaikutuksen erään erittäin sairaan potilaan pitkälle edenneeseen syöpään.

Tohtori Eliazin esittämä tapausselostus osoittaa, kuinka hyvin nämä kaksi ravintolisää toimii yhdessä. Tässä oli kysymyksessä hormoniresistentti etäpesäkkeinen eturauhassyöpä.
Mies oli kärsinyt monet valtavirran hoidot ilman tulosta. Mutta ProstaCaidin ja PectaSol-C:n yhdistelmä alensi hänen PSA-arvoansa merkittävästi ja hidasti hänen PSA-lukemansa puolittumisaikaa merkittävästi - huomattava tulos ottaen huomioon tämän taudin aggressiivisuuden.

Annostus parhaiden tulosten saavuttamiseksi
Eturauhasesi voi käyttää hyväksi näiden kahden vahvan syövän vastaisen yhdistelmän hyödyt, erityisesti kun niitä käytetään yhdessä. Mutta tohtori Eliaz suosittelee ProstaCaid-valmistetta, jos suunnittelet kokeilevasi vain yhtä.

ProstaCaid-valmistetta Eliaz suosittelee 6 kapselia kahdesti päivässä ruoan kanssa aktiivisena tukena. Pitkäaikaisena tukena annossuositus on 3 kapselia kahdesti päivässä ruoan kanssa ja ehkäisyyn 3 kapselia kerran päivässä ruoan kanssa. Riskitasosta riippuen lähtötason annostus on 6 kapselia päivässä ruoan kanssa kahden ensimmäisen viikon ajan.

PectaSol-C tulee ottaa tyhjään vatsaan irtojauheena tai kapseleina. Aktiiviseen tukeen tohtori Eliaz suosittaa 5 grammaa jauhetta tai 6 kapselia kolmesti päivässä. Pitkäaikaisena tukena otetaan kerran päivässä 5 grammaa jauhetta tai 6 kapselia.

Suomennos Jussi Yli-Panula lootuskirja@kolumbus.fi
-----
PectaSol-C, muunnettu sitruspektiini jauhe 454 g, 67,68 EUR, 270 kaps, 48 EUR, tilattavissa www.iherb.com (tullattava)
PectaSol-C, muunnettu sitruspektiini jauhe 454 g, tilattavissa www.lifeextensioneurope.com (ei tullausta)
Molempia tuotteita, PectaSol-C ja ProstaCaid, myy myös EU-firma www.detoxpeople.com (ei tullausta)

Lähde: Perfect Prostate Health, 112 Cutting-edge natural solutions for BPH, prostatis,
prostate cancer and erectile dysfunction
by Rachael Linkie (Agora Health)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti