torstai 1. helmikuuta 2018

Happi, arginiini & syöpä

Dr Sircus

Jos syöpähoidon sijasta olet enemmän kiinnostunut arginiinin vaikutuksesta verisuonten terveyteen, lue Arginiini - verisuonet ja sydän.

Dr. Joe Prendergast selittää, että yksi perussyistä, miksi arginiini olisi edullista syöpäpotilaille, on sen kyky toimittaa turvallisesti lisää happea happiköyhiin kudoksiin kehossa. Koko vaihtoehtoisen lääketieteen maailma on samaa mieltä siitä, että lisähapen saaminen kudoksiin on huono uutinen kaikille syöpäsoluille, koska ne ovat luopuneet normaalista hengityksestä fermentaation (käymisilmiönä tapahtuva) sijasta. Kun happamuus on korkea ja happitaso alhainen, havaitsemme, että se edistää syöpää, minkä puhdasoppinen onkologia jättää vaille huomiota.

Arginiini avaa laskimot ja valtimot, mikä lisää verenvirtausta ja -määrää. Näin hapen määrä soluissa lisääntyy. Syöpäohjelmassani on myös magnesium parantamassa hapenkuljetusta, koska se rentouttaa verisuonia ja alentaa verenpainetta, ja meillä on natriumbikarbonaatti, joka kuten kaikki urheilijat tietävät, helpottaa myös hapenkiertoa. Tämä puolestaan parantaa kestävyyttä.

Vuonna 2005 suoritettu tutkimus (Howard Hughes Medical Institute/Duke University Medical Center) osoitti, että typpioksidin lisääminen veren hemoglobiiniin voi saada sen toimittamaan enemmän happea kudoksiin lisäämättä sykettä tai supistamatta verisuonia. Hemoglobiini on happea kuljettava tekijä veressä. Tutkimusta johti sädehoidon onkologian professori Dr. Mark Dewhirst, joka sanoi, “Hemoglobiini tarvitsee veressä luonnollisen yhteistyökumppanin, typpioksidin toimittamaan happea kudoksille, mutta nykyiset hoidot toimittavat hemoglobiinia ilman typpioksidia. Jos voisimme parantaa kasvaimen hapensaantia ennen sädehoitoa, meillä olisi suurempi mahdollisuus tappaa enemmän syöpäsoluja.”

Tiedämme, että puhtaan hapen hengittäminen luonnollisella tavalla lisää kiertävän hapen määrää, mutta ei kasvaimia ruokkivien valtimoiden happitasoa, mutta hemoglobiini plus typpioksidi kohottavat kasvainten happitasoa. Työryhmän löytö edellä mainitussa tutkimuksessa on tähän asti vahvin todiste teorialle, että typpioksidi on luontainen osa hapentoimitusjärjestelmää kehossa. Aikaisemmissa tutkimuksissa tutkijat osoittivat, että verisoluissa oleva typpioksidi on aktiivinen säätelevä molekyyli, joka aistii kudoksen happitason ja aiheuttaa hemoglobiinissa hienovaraisia muodonmuutoksia vapauttamaan happea kudoksissa, kun sen taso on alhainen.

Vuoden 1998:n fysiologian ja lääketieteen Nobel-palkinto myönnettiin tohtoreille Furchgott, Ignarro ja Murad typpioksidia koskevista löydöistään viestintämolekyyleinä.

Arginiinin monet hyödyt:

  • edistää maksanpuhdistumista
  • poistaa ammoniakkia   
  • lisää siittiöiden määrää
  • auttaa munuaisten häiriöissä ja vaurioissa
  • maksimoi proteiinisynteesiä
  • auttaa alentamaan kolesterolia
  • edistää verenvirtausta
  • edistää aivojen verenkiertoa
  • auttaa vähentämään kehon rasvoja ja lisää lihasmassaa
  • auttaa kehoa sidekudosten tuotannossa
  • auttaa kasvuhormonin vapauttamisessa
  • auttaa seksuaalista tyydytystä ja kyvykkyyttä
Arginiinin vaikutus syöpähoidossa:
  • lisää hapen kuljetuskykyä ja -toimitusta soluihin
  • ehkäisee solujakautumista kasvaimissa
  • parantaa immuniteettijärjestelmän toimintaa
  • hidastaa kasvaimen kasvua
  • auttaa kasvuhormonin vapauttamisessa
  • parantaa immuunivastetta
  • nopeuttaa haavojen parantumista (kirurgisissa toimenpiteissä)
Ellen ole saanut sinua vakuuttuneeksi, että arginiinia tulisi käyttää yleisesti syövässä ja muissa kroonisissa sairauksissa ja miksi olen sijoittanut sen avainasemaan luonnollisessa allopaattisessa ohjelmassani, lue seuraava UC Davis Cancer Centerin teksti.

Arginine deiminase, uusi lääke syöpään, on kuin saha kirvesmiehelle, sanoo Rick Bold UC Davisin onkologian johtava kirurgi. Se on työkalu, joka avaa uuden mahdollisuuksien maailman syöpähoidossa ja herättää innostusta koko maassa. Arginine deiminase laukaisee autofagiana (itsesyönti) tunnetun toiminnan soluissa. Autofagia saattaa olla keino tuhota syöpäsoluja hyvin spesifisesti eli onkologien kielessä hyvin elegantisti myrkyttämättä tai vahingoittamatta normaaleja soluja kuten tavanomaisissa hoidoissa tapahtuu.

Davis-ryhmä on antanut ruiskeena sekä haima- että eturauhassyöpäsoluja eläinten soluihin ja hoitanut eläimiä arginine deminasella (farmaseuttinen valmiste) ja se näytti tappavan nuo syöpäsolut. He uskovat, että sytostaattien kanssa käytettynä se antaa tyrmäysiskun. Sen teho luonnollisessa ohjelmassa olisi vieläkin parempi ja ei-lääkkeellisen arginiinituotteen käyttö olisi turvallisempaa ja todennäköisesti tehokkaampaa.

Intiassa Bhabha Atomic Research Centre’n tutkijat ovat menneet pidemmälle ja sanovat, että arginiini on tehokas syövän vastainen molekyyli oikeana annoksena käytettynä emäksisessä väliaineessa (medium) ja se voi osoittautua luonnolliseksi vaihtoehdoksi kivuliaalle sytostaattihoidolle.

“Ruiskutettuna oikeina annoksina ja emäksisessä ympäristössä (pH noin 9,5) arginiini tuhoaa nopeasti kasvainsoluja ja hävittää kasvaimen,” sanoi tutkimusjohtaja, joka on osallistunut syöpämolekyyliprojektiin vuodesta 2007. He totesivat, että arginiini tuhoaa syöpäsolujen solukalvon, kun emäksisyys oli riittävän korkea, ja on erittäin tärkeä pehmeässä syöpähoidossa.”

Toivon, että saat tästä vihjeen käyttää arginiinia natriumbikarbonaatin kanssa. Annossuositukseni on viisi grammaa eli sama, mitä suositellaan sydänpotilaille. Yksilöstä riippuen ja valvovan terveysammattilaisen harkinnan mukaan suuria annoksia voidaan ottaa, mutta niitä on lisättävä hitaasti, ellei tilanne ole jo kriittinen neljännessä tai viidennessä vaiheessa.

Arginiini & eturauhassyöpä
On lääkäreitä ja tutkijoita, jotka tavallisesti ovat ymmärtäneet väärin ja pyrkivät vähentämään arginiinin määrää kehossa hoitaessaan eturauhassyöpää. On tavallista, että he haluavat vaikuttaa ravintotasoihin alentamalla niitä kuten heillä on tapana tehdä useimpien farmaseuttisten lääkkeittensä yhteydessä. Joidenkin mukaan arginiinin vähentäminen saattaa pienentää kasvaimia, mutta sen vaikutuksesta myös normaalien solujen terveys varmasti heikkenee. Valintani olisi varmasti se, että vähentämisen sijasta parantaisin ravitsemusta. Tässä tapauksessa se tarkoittaisi, että antaisin suuria määriä arginiinia lääkkeiden sijasta tilanteessa, missä useimmat syöpäpotilaat ovat aliravittuja.

Dr. Ivan Borrello, Johns Hopkins Kimmel Cancer Centerin professori, sanoi, että typpioksidia kohottava arginiinitaso ei paranna syöpää “mutta sitä voidaan käyttää tavanomaisen sytostaattihoidon tai immunoterapian lisänä.” Hän on todennäköisesti oikeassa, mutta kuten hän sanoo, sitä voitaisiin ja tulisi käyttää muiden turvallisten ja tehokkaiden lääkkeiden ohella. Tällaisen hoidon löytää minun Natural Allopathic Universal and Cancer -ohjelmastani.

12,5 grammaa arginiinia päivässä parantaa sairaalapotilaiden immuniteetin toimintaa. Sen hyötyjä ovat T-solujen määrän lisääntyminen, infektioiden väheneminen ja lyhentynyt sairaala-aika.

Alemman ruoansulatuskanavan syöpiä, erityisesti paksusuolen syöpää koskevassa tutkimuksessa tutkijat totesivat, että 30 g (=30 000 mg) arginiinia kolmen päivän aikana annettuna sai syöpäsolut kasvattamaan enemmän reseptorikohtia, missä valkosolut voivat tunnistaa syöpäsolut ja tuhota nämä.

Koska typpioksidi avaa mikroskooppisia verisuonia syöpäsolujen ympärillä, jotkut saattavat pelätä, että tämä mahdollistaisi enemmän ravintoa syöpäkasvaimille ja niiden leviämisen kehon muihin osiin. Rauhoittavaa on kuitenkin se, että arginiinin käyttäminen Troijan hevosena, mikä merkitsee, että syöpää tuhoavat aineet kuten natriumbikarbonaatti pääsevät yllättämään emäksisyydellä ja hapella, jota virtaa soluihin uuden verenvirtauksen mukana.

Ei ole hyvä, että haima- tai muuta syöpää sairastavat ottavat arginiinia noudattamatta hyvin suunniteltua syövänhoito-ohjelmaa.


Lähde: www.drcircus.com






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti