torstai 22. helmikuuta 2018

Aloe Arborescens syöpäohjelma

Lähde Cancer Tutor


Aloe Arborescens ohjelma syövän ehkäisyyn ja hoitoon on ollut olemassa jo monia vuosia ja todistetusti se tehoaa pitkälle edenneisiin syöpiin. Ohjelma alkoi Brasiliassa, sitten se matkasi Eurooppaan ja lopulta Amerikkaan.

Ohjelman tarkoituksena on parantaa immuniteettia nopeasti. Mutta vaikutustavoista riippumatta se poistaa turvallisesti syöpäsolut ja täydentää kehon ravinteilla.

Tästä ohjelmasta on kirjoitettu useita hieman toisistaan eroavia kirjoja. Katolinen pappi Isä Romano Zago kehitti virallisen ohjelman ja kirjoitti kirjan hoidon historiasta ja sen käytöstä. Kirja on nimeltään Cancer Can Be Cured! Kirjassa on pitkä luettelo vakuuttavista tapaustutkimuksista eri syöpälajeissa.

Isä Romano Zago luettelee myös monia kasvien sisältämiä ravinteita ja osoittaa, että hoito on täysin haitaton. Yliannostuksen saaminen tästä tuotteesta olisi vaikeaa, joskaan ei mahdotonta.

Koska kyseessä on puhdas luonnontuote (hunajan ja puhtaan alkoholin kanssa), se voidaan liittää mihin tahansa vaihtoehtoiseen syöpähoito-ohjelmaan. Itse asiassa tämä ohjelma kelpuutetaan “4. vaiheessa olevan syövän täydennyshoidoksi”, mikä tarkoittaa, että  sillä voidaan vahvistaa muita tehokkaita 4. vaiheen ohjelmia.
Aloe arborescens ei kasva tai sitä ei viljellä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, mutta näissä maissa asuvien onneksi, tästä tuotteesta on tarjolla korkealuokkainen kaupallinen versio internetissä.

Jos asut Etelä-Amerikassa, Välimerellä, Afrikassa, Kiinassa tai Japanissa, missä Aloe arborescens -lajia kasvatetaan ja saat käyttöösi
tähän syöpähoitoon tarvittavat ainekset, valmistusohje on seuraava:
  • 500 g puhdasta luomuhunajaa. Käsiteltyä hunaja ei saa koskaan käyttää.
  • 350 g Aloe arborescensin lehtiä (yleensä 3-lehteä koosta riippuen).
  • Alkoholia, esimerkiksi vodkaa, viskiä tai konjakkia käytetään tuotteen säilymiseen ja väylän avaamiseen hoidolle (laajentaa verisuonia). Alkoholin määrä on pieni (noin 1 % yhdistelmästä). Alkoholia käytetään vain 40-50 ml eli 6-8 tl. Se on kuitenkin hyvin tärkeä lääkkeellinen osa tätä ohjelmaa. Tavallisesti käytetää viskiä, konjakkia tai muuta puhdasta alkoholia.
Kun seos valmistetaan alusta alkaen itse, sekoittamiseen käytetään tehosekoitinta.

Varoitus: alle 18 kuukauden ikäisten lasten ei saa ottaa hunajaa. Tässä tuotteessa hunajan osuus on noin 50 %.

Annostus
Annokset mitataan ruokalusikallisina eli ruokalusikallinen on yksi annos.

Yksi annos otetaan kolme kertaa päivässä (3 ruokalusikallista päivässä). Annokset otetaan 10-20 minuuttia ennen ateriaa tyhjään vatsaan. Mitään muuta ei nautita ainakaan 10 minuuttiin, mieluummin 20-30 minuuttiin.

Päiväannos (3 x rkl) otetaan 10 päivänä, minkä jälkeen pidetään 10 päivän tauko. Tätä annostusta taukoineen jatketaan, kunnes syöpäpotilaan voimat ovat palanneet, ja hän kokee, että syöpä on kokonaan remissiossa (elpymävaihe, taudin oireiden lieveneminen). On tärkeää, että potilas ei lopeta ohjelmaa, ennen kuin syöpä on täysin remissiossa. Muuten syöpä todennäköisesti tulee takaisin.

Potilas voi halutessaan ottaa tämän ohjelman ilman vapaapäiviä.

Kirjassa tähdennetään, että
ennen hoidon lopettamista henkilön tulisi hankkia virallinen testi varmistaakseen, että syöpä on kokonaan poissa. Virtsatestejä tekee Navarra Urine Test.

Ohjeita käytöstä
Tuote on pidettävä tummassa “myrkyttömässä” muovi- tai lasipullossa.

Pullo ravistetaan hyvin ennen kuin annos kaadetaan ruokalusikkaan.

Ennen avaamista pulloa säilytetään viileässä, pimeässä paikassa, avattuna jääkaapissa.

Tämä hoito puhdistaa kehon. Muiden puhdistavien ohjelmien tapaan saattaa esiintyä epämukavia kokemuksia.

Kun ohjelmaa on noudatettu 10 päivää, pidetty 10 päivän tauko ja tämä toistettu neljä kertaa, eikä tavoitteeseen ole päästy, annos kaksinkertaistetaan ja jatketaan, kunnes tavoite saavutetaan.

Ohjelma tehoaa lukuisiin syöpätyyppeihin. Kirjassa mainitaan luusyöpä, aivosyöpä jne. jne.

Hoito auttaa monasti myös kipuun.

Seuraava käyttäjäkokemus lähetettiin internetiin 15. kesäkuuta 2011.

Leukemiaa sairastava mies paranee

Pitkälle edennyttä leukemiaa sairastava mies lähetettiin kotiin kuolemaan sen jälkeen, kun lääkärit olivat tehneet “kaiken voitavansa”. Hän oli luurangonlaiha ja näytti olevan “kuoleman kynnyksellä”.

Koska miehellä ei ollut mitään menetettävää, hän ryhtyi etsimään “vaihtoehtoja” netistä. Hänen vastaansa tuli lukuisia kertomuksia ihmisistä, jotka olivat käyttäneet ruokavaliota ja erityisesti aloe veraa syöpiensä parantamiseen. Hän ryhtyi heti juomaan suuria määriä aloe veramehua joka päivä. Jatkamalla tätä aloe verahoitoa suurina annoksina kuukausi toisensa jälkeen hänen kadonnut painonsa palasi ja hän näytti paljon terveemmältä. Kun hänen aikaisemmat lääkärinsä tutkivat hänet, he eivät löytäneet jälkiäkään syövästä. He eivät kuitenkaan uskoneet miehen selitystä, että vastoin kaikkia odotuksia hän oli päässyt remissioon käyttämällä luonnon keinoja.

4. vaiheen keuhkosyöpä paranee aloella ja hunajalla
Poimittu Luis Quiroz Ravinesille lähetetystä kirjeestä.

Äidilläni todettiin 4. vaiheen keuhkosyöpä tammikuussa. Se oli levinnyt hänen silmäänsä.
Ensin hän sai 6 viikkoa sädehoitoa silmän kasvaimeen ja sitten neljä kuuria sytostaattihoitoa.

Äitini kuuli aloesta perhetuttavaltaan, joka oli lomaillut Uruguaissa ja löytänyt aloe/hunajareseptin bussin istuimelta. Hän päätti ottaa sen mukaansa, koska arveli siitä olevan apua jollekin.

Kesäkuussa sisareni meni kutsuille ja tapasi tämän ystävämme, joka mainitsi löytämästään reseptistä minulle. Saatuamme sen ostin heti kaiken tarvittavan seoksen valmistamiseen ja huolehdin, että äitini ryhtyi ottamaan sitä välittömästi. Äitini oli jo silloin aloittanut sytostaattikuurinsa.

Sytostaatin aikana äitini ei saanut sivuvaikutuksia. Hänellä ei ollut pahoinvointia, hänen hiuksensa eivät lähteneet eikä paino laskenut. Kaikki oli odotusten vastaista. Hänen hiuksensa ohenivat, mutta eivät lähteneet kokonaan. Hänen veriarvonsa olivat täydelliset.

Lääkäri hämmästeli hänen veriarvojaan jokaisella vastaanottokerralla.

Kolmannen kuurin jälkeen
lääkäri päätti testata äitini. Hän oli niin yllättynyt tuloksista ja äitini hyvinvoinnista, että sytostaatit lopetettiin.
 
Äitini kuvattiin PET-skannerilla heinäkuussa ja tulos oli negatiivinen. Syövästä ei näkynyt merkkiäkään missään kehon osassa. Lääkäri oli hämmästynyt, kun äitini voi niin hyvin.

Äitimme toipuminen ja terveys on uskomme ja tämän taivaasta lähetetyn aineyhdistelmän ansiota.

En pyydä muuta kuin, että levitätte edelleen tätä reseptiä, koska se voi pelastaa ihmisiä.

Niitä, jotka päättelevät, että tulos johtui lopultakin sytostaattihoidosta, pyydän lukemaan sytostaattihoitojen tehokkuudesta ja tilastoista hakusanoilla cancer survival rates jne.

Tärkeitä linkkejä
Aloe arborescens infosivusto

Tuotteen voi tilata tästä.
Varmista, että tuote on valmistettu Father Zavigon ohjeen mukaan.

Syöpäruokavalio
Muiden syöpähoitojen tapaan tässäkin hoidossa on tärkeää välttää ruokkimasta syöpäsoluja, samaan aikaan kun pyritään tappamaan niitä.

Syöpäruokavaliossa tulee välttää:

  • kaikkia lihatuotteita
  • kaikkia maitotuotteita (vaikka Budwigin ruokavaliota voidaan noudattaa tämän ohjelman kanssa.
  • kaikkia sokereita, virvokkeita jne.
  • kaikkia ruokia tai juomia, jotka ovat kiellettyjä syöpäruokavaliossa.
Yleensä potilaan tulisi elää kokohedelmillä, vihanneksilla, pähkinöillä ja viljalla. Koska tässä ohjelmassa voi esiintyä kehon puhdistumisesta johtuvia oireita, tulisi juoda vettä ja muita nesteitä.

Tätä ohjelmaa voidaan käyttää sytostaattihoidon yhteydessä, jos potilas on halukas käyttämään sytostaatteja. Tämä tuote voi merkittävästi vähentää sytostaattihoidon sivuvaikutuksia.

Tätä tuotetta voidaan myös käyttää syövän ehkäisyyn ja ennen kaikkea remissio-ohjelmana.
Remissiossa sitä tulisi käyttää joka kolmas kuukausi (10 päivää hoitoa, 10 päivää ilman hoitoa ja 10 päivää hoitoa).

Tätä tuotetta voidaan todellisuudessa käyttää lukuisissa muissa sairauksissa, esimerkiksi sädehoidon aiheuttamiin palovammoihin. Muiden kuin syöpäsairauksien hoidoista on kirjoitettu erillinen kirja.


Suomennos Jussi Yli-Panula

Lähde Cancer Tutor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti