lauantai 16. syyskuuta 2017

Alzheimerin taudin ruokavalio

Al Sears MD

Lääketeollisuus on vuosikymmeniä yrittänyt löytää pillerin parantamaan Alzheimerintaudin, mutta sellaista ei ole löytynyt.

Ihmehoito on kuitenkin aivan lääketieteen nenän edessä, mutta he kieltäytyvät näkemästä sitä.
Tutkimusten mukaan verensokerihäiriöiden ja jokaisen dementiavaiheen välillä on vahva yhteys. Tarkoitan  kaikkea muistikadosta lievään kognitiiviseen heikentymiseen ja Alzheimerin tautiin.

Yhteys on niin selvä, että diabetesta pidetään pääasiallisena Alzheimerin taudin riskitekijänä. Siksi Alzheimerin tautia on nimitetty “kolmostyypin diabetekseksi”, nimittäin aivan kuten 2-tyypin diabetes ja dementia ovat insuliiniresistenssisairauksia, mutta Alzheimerin taudissa vaikutus kohdistuu aivoihin. Glukoosi ei pääse polttoaineeksi aivosoluille, mutta “ketoneiksi” kutsutut molekyylit pääsevät. 

Useimmat aivosolut pystyvät käyttämään ketoneja energian tuottamiseen. Kun insuliiniresistenssi estää glukoosin pääsyn aivosoluihin, ketonit voivat auttaa palauttamaan aivojen toiminnan. Elimistö tuottaa ketoneja, kun ruokavalio sisältää runsaasti rasvaa ja hyvin vähän hiilihydraatteja, ja keho joutuu ketoosi-nimiseen tilaan. Koska keholla ei ole hiilihydraatteja energian tuottamiseen, se polttaa sen sijaan ketoneja.

Ketonit palavat puhtaasti. Ne muodostavat vähemmän kuona-aineita pitäen stressin poissa vaurioituneista aivosoluista. Tutkimusten mukaan ketogeeninen ravinto voi hidastaa ja jopa parantaa oireita kaikissa dementian vaiheissa.

Uudessa tutkimuksessa 23 ihmistä, joilla oli lievä kognitiivinen heikentyminen, asetettiin runsaasti hiilihydraatteja sisältävälle ruokavaliolle tai vähän hiilihydraatteja sisältävälle ketogeeniselle ruokavaliolle. Vain kuuden viikon jälkeen vähän hiilihydraatteja syöneiden muisti parani verrattuna runsaasti hiilihydraatteja syöneiden ryhmään.
Toisessa tutkimuksessa 20 ihmistä, joilla oli Alzheimerin tauti tai joiden kognitiiviset kyvyt olivat lievästi heikentyneet, otti joko placebota tai keskipitkäketjuista triglyseridiä (MCT), joka edistää ketonien tuotantoa. MCT-rasvat, kuten kookos- ja palmuöljy, ovat tyydyttyneitä rasvoja. Vain 90 minuutissa MCT paransi ketonitasoa ja muistia.

Toisessa tapaustutkimuksessa 63-vuotias mies, jolla oli pitkälle edennyt Alzheimerintauti, otti MCT-öljyä. Vain kahden ja puolen kuukauden kuluttua hänen standarditestin pistemääränsä hypähti hyvin alhaisesta 12:sta 20:een (30:stä). Kahdessa vuodessa hänen päivittäisen elämänsä ajattelu- ja toimintakyvyt paranivat. Magneettikuvauksessa rappeutumista ei enää näkynyt.

Älä sekoita ketoosia diabeteksen ketoosiasidoosiin, joka on vaarallinen tila ja liityy ykköstyypin diabetekseen. Ketoosissa syntyneiden ketonien määrä ei ole lähelläkään ketoasidoosia.

Ketogeenisen ruokavalion noudattaminen on helppoa
Tärkeintä on rajoittaa hiilihydraatit 5 tai 10 prosenttiin kokonaiskaloreista. Loppujen kaloreista pitäisi tulla terveellisistä proteiineista ja rasvoista. Vähän hiilihydraatteja sisältävä ruokavalio on turvallinen. Kun glukoosia (sokeria) sisältävät hiilihydraatit poistetaan, keho alkaa sen sijaan käyttää rasvaa energiaksi.

Aluksi voi esiintyä väsymystä, aivosumua, heikkoutta, sukupuolista haluttomuutta tai hengitys on pahanhajuinen. Näiden pitäisi hävitä viikossa tai parissa. Pian energia ja terävyys kohoavat huimasti. Rasvoista vielä, vältä transrasvoja ja kasviöljyjä, esim. maissi-, auringonkukka-, saflori ja rypsiöljyä. Sen sijaan valitse esim. oliivi-, kookos-, avokadoöljyä, voita, gheetä ja paksua kermaa.

Suosittelen myös keskipitkäketjusta öljyä (MCT). Kehosi muuttaa sen suoraan ketoneiksi. Käytä sitä, kun valmistat majoneesi- ja salaattikastikkeita tai lisää sitä smootheihin. Ruoholla kasvatetun naudan liha, sisälmykset, kala ja munat ovat parhaita proteiinin lähteitä (kasviperäinen härkis! suom. huom).

Valtavirran lääkärit varoittelevat vieläkin, että punainen liha edistää tulehduksia, mutta tämä koskee vain nautoja, joita on ruokittu viljalla, kuten soija, pavut ja maissi. Nämä viljat ovat epäluonnollista ravintoa karjalle ja niissä on runsaasti tulehduksia edistäviä omega-6 -rasvahappoja, mutta vähän tulehduksia estäviä omega-3 -rasvahappoja.

Ruoholla ruokitun naudan liha on eri juttu. Sen proteiini on laadultaan parasta, ja siinä on runsaasti omega-3 -rasvahappoja ja avainvitamiineja. Huolehdi myös, että syöt vapaan kanan lihaa ja villiä kalaa.

Helpoin tapa lopettaa hiilihydraattien syöminen on välttää prosessoituja (valmis-) ruokia. Valitse tärkkelyksettömiä vihanneksia, kuten lehtivihanneksia. Suosittelen myös, että pysyttelet enimmäkseen vähän sokeria sisältävissä hedelmissä, kuten marjoissa ja melonissa. (Kaikki asiantuntijat eivät pidä mitään hedelmiä haitallisina, koska niiden sisältämä hedelmäsokeri imeytyy niin hitaasti. Tämä kanta on mm. selvänäköisesti diagnooseja tekevällä Anthony Williamilla. Luin hänen kirjansa Terveysmeedio auttaa, adlibris.com. Suom. huom.)

Tässä on yksi suosikkiruokaresepteistäni. Toivon, että pidät siitä yhtä paljon kuin minä.

Pekoniin kääritty lihamureke
Ainesosat
•    2 rkl voita
•    sipuli, hienoksi pilkottu
•    680 g ruoholla ruokitun naudan lihaa jauhettuna
•    8 rkl vahvaa vispikermaa
•    8 rkl juustoraastetta
•    1 muna
•    1 rkl kuivattua oreganoa
•    1 tl suolaa
•    ½ tl jauhettua mustapippuria
•    1 paketti pekoniviipaleita
•    2½ dl vahvaa vispikermaa

Ohjeet:
•    Kuumenna uuni 205 asteiseksi.
•    Käristä sipuli pehmeäksi.
•    Sekoita jauheliha muiden ainesosien kanssa pekonia ja vahvaa kermaa lukuun ottamatta.
•    Muotoile limpuksi ja kääri pekoniin.
•    Laita paistinvuokaan.
•    Paista noin 45 min. Peitä alumiinifoliolla, jos pekoni alkaa kypsyä liikaa.
•    Lisää nesteet pannusta kermaan.
•    Kiehauta. Alenna lämpöä ja hauduta 15 minuuttia. Tarjoile lihamurekkeen päällä.

Terveydeksenne
Al Sears, MD, CNS

Suomennos Jussi Yli-Panula
Lähde Doctor's House Calls
Al Sears MD

2 kommenttia:

  1. YMPÄRISUUNNITELMA SINGLEILLE, SYRILLE JA HERPEILLE, Hv / Aids 5 vuotta sitten minulla oli syyliä, minua hoidettiin nesteellä, jota levitettiin syyliin, jotka jatkoivat kasvua ja leviämistä ... Seuraavat 2 lääkäriä tekivät laserleikkauksen niiden poistamiseksi. Vuosi leikkauksen jälkeen he kasvoivat takaisin lähelle paikkaa, missä ensimmäiset olivat, joten minulle lopulta kerrottiin, että se oli SHINGLE. Minulla on ollut se hyvin kauan, sain sen huijattavalta poikaystäväni kädeltä ja sain selville, että hän oli myös saanut tartunnan ja lopetin välisen suhteen. Syylät olivat niin hämmentyneitä, koska ne alkoivat levitä kaikkialle. Olen käsitellyt näitä asioita hyvin kauan. Viimeinen hoito, jonka otin, oli noin 2 vuotta sitten, ja hain luonnollista hoitoa Dr.JAMESin yrttilääkkeeltä, viikko hoidon levittämisen jälkeen kaikki syylät olivat poissa. Nyt on 2 vuotta ja muutama kuukausi, minulla ei ole yhtäkään syyliä tai mitään SHINGLE-oireita. wow "" se on hienoa, tohtori JAMES on vihdoin parantanut minut. Jokainen, joka asuu SHINGLESin kanssa, ottaa yhteyttä Dr.JAMESiin luonnollisiin hoitoihin. Tätä kasviperäistä lääkettä on helppo juoda ilman sivuvaikutuksia. Dr.James on parantanut sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, skitsofrenia, keuhkosyöpä, rintasyöpä, kolo-peräsuolisyöpä, verisyöpä, eturauhassyöpä, epilepsia Dupuytrenin tauti, keliakia, Creutzfeldt – Jakobin tauti, aivojen amyloidiangiopatia, ataksia, niveltulehdus, Amyotrofinen lateraaliskleroosi, fibromyalgia, fluorokinolonimyrkyllisyys
    Oireyhtymä Fibrodysplasia Ossificans ProgresS skleroosi, kohtaukset, Alzheimerin tauti, lisämunuaiskuoren karsinooma Astma, allergiset sairaudet, Copd, glaukooma, kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet. , Verenpainetauti, Lymen tauti, verisyöpä, aivosyöpä, rintasyöpä, keuhkosyöpä, munuaissyöpä, HIV / aids, herpesvirus, hepatiitti B, maksatulehdus, diabetes, fibroosi. Ota yhteyttä tohtori Jmaesiin, joka paransi minut sähköpostitse [drjamesherbalmix@gmail.com]. .

    VastaaPoista
  2. YMPÄRISUUNNITELMA SINGLEILLE, SYRILLE JA HERPEILLE, Hv / Aids 5 vuotta sitten minulla oli syyliä, minua hoidettiin nesteellä, jota levitettiin syyliin, jotka jatkoivat kasvua ja leviämistä ... Seuraavat 2 lääkäriä tekivät laserleikkauksen niiden poistamiseksi. Vuosi leikkauksen jälkeen he kasvoivat takaisin lähelle paikkaa, missä ensimmäiset olivat, joten minulle lopulta kerrottiin, että se oli SHINGLE. Minulla on ollut se hyvin kauan, sain sen huijattavalta poikaystäväni kädeltä ja sain selville, että hän oli myös saanut tartunnan ja lopetin välisen suhteen. Syylät olivat niin hämmentyneitä, koska ne alkoivat levitä kaikkialle. Olen käsitellyt näitä asioita hyvin kauan. Viimeinen hoito, jonka otin, oli noin 2 vuotta sitten, ja hain luonnollista hoitoa Dr.JAMESin yrttilääkkeeltä, viikko hoidon levittämisen jälkeen kaikki syylät olivat poissa. Nyt on 2 vuotta ja muutama kuukausi, minulla ei ole yhtäkään syyliä tai mitään SHINGLE-oireita. wow "" se on hienoa, tohtori JAMES on vihdoin parantanut minut. Jokainen, joka asuu SHINGLESin kanssa, ottaa yhteyttä Dr.JAMESiin luonnollisiin hoitoihin. Tätä kasviperäistä lääkettä on helppo juoda ilman sivuvaikutuksia. Dr.James on parantanut sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, skitsofrenia, keuhkosyöpä, rintasyöpä, kolo-peräsuolisyöpä, verisyöpä, eturauhassyöpä, epilepsia Dupuytrenin tauti, keliakia, Creutzfeldt – Jakobin tauti, aivojen amyloidiangiopatia, ataksia, niveltulehdus, Amyotrofinen lateraaliskleroosi, fibromyalgia, fluorokinolonimyrkyllisyys
    Oireyhtymä Fibrodysplasia Ossificans ProgresS skleroosi, kohtaukset, Alzheimerin tauti, lisämunuaiskuoren karsinooma Astma, allergiset sairaudet, Copd, glaukooma, kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet. , Verenpainetauti, Lymen tauti, verisyöpä, aivosyöpä, rintasyöpä, keuhkosyöpä, munuaissyöpä, HIV / aids, herpesvirus, hepatiitti B, maksatulehdus, diabetes, fibroosi. Ota yhteyttä tohtori Jmaesiin, joka paransi minut sähköpostitse [drjamesherbalmix@gmail.com]. .

    VastaaPoista